Apple har givet Mac Pro en ny grafikopgradering

Mac Pro
Apples Mac Pro computere er designet til at være et bæst i form af ydeevne. De er generelt valgt af branchefolk, der har brug for den form for ydelse, som Mac Pro tilbyder, hvad enten det er til rendering af grafik eller videoer, redigering af fotos eller videoer, oprettelse af musik og så videre. Nu har Apple føjet mere grafik-power til deres Mac Pro computere.

Hvis den nuværende serie ikke er stærk nok til din smag, kan vi glæde dig med at fortælle, at Apple har introduceret en ny grafikopgradering til computeren. Nej, dette er ikke Apple Silicon-opdateringen, vi har set frem til, men snarere kommer dette i form af nye GPU-konfigurationer, som brugerne kan vælge imellem.

Med disse nye konfigurationer kan brugerne vælge mellem AMD Radeon Pro W6800X, W6800X Duo eller W6900X GPU'er, under konfiguration af computeren via Apples onlinebutik. Som forventet kommer disse nye muligheder ikke uden et hampert prisskilt, og spænder fra $ 2.400 for den "billigste" konfiguration med W6800X og op til $ 11.600 for to W6900X-moduler.

Det er faktisk interessant at se disse nye muligheder, for det får os til at spekulere på, om Apple kunne gemme på et Apple Silicon-chipsæt med GPU'er, der kan fungere på et lignende niveau, hvis ikke bedre. Vi forestiller os, at Apple i sidste ende kunne nå dertil på et givet tidspunkt, men om de vil nå det inden udgangen af 2022, kan kun tiden afsløre.

 

Source & Image credit:

Apple, Pixabay, Pixabay