Google Duo understøtter nu større gruppeopkald

google duo
Google har annonceret, at de har hævet gruppeopkaldsgrænsen for Duo. Nu kan op til 12 personer deltage i det samme videoopkald.


Du kan nu bruge Duo til at deltage i videoopkald med op til 12 personer. Informationerne kommer fra Googles Sanaz Ahari Lemelson.

Det er den anden stigning for Duo siden sidste år. Google begrænsede først brugere til en-til-en videoopkald, og derefter rullede de ud med understøttelse for grupper med en maksimal kapacitet på 8 personer.

Google besluttede at lancere den større grænse på grund af igangværende coronavirus-udbrud. "Vi er taknemmelige for, at Duo hjælper brugere med at se deres kære overalt i verden," skrev Ahari Lemelson på Twitter.

"We are grateful that Duo is helping users see their loved ones all around the world," Ahari Lemelson said on Twitter. "We have increased group calling from 8 participants to 12 effective today. More to come."

Så det tiltag kan komme sammen med andre forbedringer og funktioner, som Google planlagde for lancering på senere tidspunkt, men som potentielt kan komme tidligere end programsat. Ahari Lemelson specificerede ikke, om 12-personersgrænsen vil forblive som en permanent udvidelse.

Du vil dog finde større kapacitet på andre platforme. Skype lader op til 50 brugere deltage i et opkald, og Apples FaceTime tilbyder 32 brugere. Duo mangler også de 100 brugere, som Googles Hangouts Meet understøtter. Det er stadig en velkommen stigning for brugere, der nyder godt af Duo og dens forenklede tilgang til videoopkald.

Du kan læse mere om Google Duo her

Læs også: Google

 

Source & Image credit:

Google