Her er den nye File Explorer til Windows 10X

microsoft-creates-new-file-explorer-icon-for-windows-10-using-fluent-design-527244-2
Microsoft bygger en ny File Explorer til Windows 10X med OneDrive i centrum. Microsoft udvikler langt om længe en ny moderne File Explorer, og den vil blive preloaded på Windows 10X, når den lanceres senere på året.


I 2017 introducerede Microsoft Fluent Design, og langsomt blev mange nøgleområderne i Windows 10 opdateret med den nye designsprogopdatering. Som en del af Fluent Design fremgangsmåden opdaterede Microsoft adskillige applikationer såsom Groove Music, Mail & Calendar, Film & TV, Calendar og andre med forskellige Fluent Design-justeringer.

File Explorer, der er baseret på ældre koden fra Windows XP-æraen, har ikke fået mange store designændringer på Windows 10. Microsoft har praktisktalt kun opdateret Explorer med Dark Theme, OneDrive-integration og andre mindre tweaks siden 2015.

Windows 10X, som er Microsofts moderne og modulære operativsystem, rygtes at blive frigivet med en topmoderne File Explorer, der erstatter den ældre filhåndtering funktionalitet. Og det ser ud til, at Microsoft arbejder målrettet på at nå en touchdown inden release af Windows 10X.

Læste du også:

I dag har Microsoft frigivet en Windows 10X Emulator-opdatering med en lang liste af forbedringer, Win32 apps og en ny filhåndtering.

Denne nye File Explorer er en forenklet letvægtsudgave fra tidligere, som blandt andet kan bruges til at gennemse din OneDrive eller lokalt lager og synkronisere filer frem og tilbage mellem skyen og din maskine. Den nye File Explorer til Windows 10X, er på nuværende tidspunkt en skrabet File Explorer-version med de mest basale funktioner, som forhåbentlig vil udvikles løbende. 

Den nye File Explorer leveres ikke med en sidebjælke eller andre former for værktøjer, men har ikke desto mindre en redesignet grænseflade, der tager højde for foldbare enheder og endda traditionelle laptops, der muligvis dukker op i 2021 udstyret med Windows 10X. Dette er på nuværende tidspunkt ikke officielt bekræftet. Så måske ender vi med at se genvalg til den gamle UWP File Explorer fra Windows 10 Mobile-æraen.


Source & Image credit:

Microsoft, Techrader