Sådan downloader du Call of Duty: Warzone

Sådan_downloader_du_Call_of_Duty_Warzone
Vi kigger i denne artikel på, hvad du har brug for i processen for at downloade Call of Duty: Warzone. Efter den seneste leak er Call of Duty: Warzone nu live. Den nye free-to-play battle royale version fra den populære FPS-franchise, tager genren, der er domineret af Fortnite og PUBG, og tilføjer elementer som en ny “Plunder” game-mode, nye våben og map-elementer fra story mode i hovedspillet, som fans af spillet helt sikkert vil byde velkommen som et godt tiltag.


Da Call of Duty: Warzone er et gratis spil med cross-play aktiveret, kan alle downloade det og begynde at spille Call of Duty: Warzone, selvom de er på forskellige platforme. Der er dog et par ting, du skal vide og have styr på, inden du starter.

Først og fremmest skal du sikre dig, at du har plads nok på din SSD eller HDD, før du trykker på download-knappen. Hvis du allerede ejer Modern Warfare (2019) på Xbox One, har du brug for 17,9 GB til PS4; 15.1 GB og på pc'en er det 22 GB. Er der tale om en ny installation, skal du allokere mellem 83 og 101 GB.

Sådan downloades Call of Duty: Warzone

Hvis du allerede ejer Modern Warfare, skal du navigere til den relevante overskrift i hovedmenuen, der indtil nu havde titlen "Classified". Du bliver herefter instrueret for at starte din download.

CoD Warzone.JPG

Hvis du ikke ejer Modern Warfare, kan du finde Warzone i PlayStation Store på PS4, Microsoft Store på Xbox One eller via Battle.net launcher via PC. Du skal blot søge efter Call of Duty: Warzone, så kan du spille uden at skulle bruge en krone.

Når download er delvist afsluttet, får du muligheden for at spille "Gunfight-mode", som giver dig mulighed for at kæmpe mod AI-modstandere. Dermed kan du skaffe dig de nødvendige skills, før du kæmper mod rigtige mennesker online.

WawQ5tUyGdGEG6rCLn2ad7-650-80.jpg.webp

(Image credit: Activision)

Call of Duty: Warzone - hvad er der anderledes?

Hvis du har spillet Battle Royale-spil før, kender du den grundlæggende forudsætning med et stort map med et konstant krympende spilleområde, der gradvist bringer spillere i tættere kontakt med hinanden, indtil et hold eller spiller står tilbage som den endegyldige vinder. Hvad Warzone føjer til, er ting som køretøjer til hurtigt at flytte dig og din gruppe rundt på kortet, "Gulag" systemet, der giver dig mulighed for at kæmpe for endnu et liv, når modstanderen har nakket dig, og et Contracts system, der giver dig mulighed for at tjene penge til at købe killstreaks, opgraderinger og genoplive dine holdkammerater via Buy stations til at udføre opgaver, du støder på undervejs i spillet.

8C39akc5hKHUx2NAaMXbQA-650-80.jpg.webp

(Image credit: Activision)

RhJc5ooFVnwUe8EMWRUGJ8-650-80.jpg.webp

(Image credit: Activision)

Det mest unikke aspekt er "Plunder" game-mode, som ikke handler om kills, men om at tjene penge. Disse tjener du gennem Contracts eller ved at tage det fra dine modstandere med magt, indsæt disse, eller send dem til skywards i en Cash Deposit Balloon, som du kan tilgå via en Buy Station.


Call of Duty: Warzone Battle Pass

Som mange andre Battle Royale-spil har Warzone et battle pass. Det, der er skiller sig ud i Warzone, er, at det samme er det, der bliver brugt i Modern Warfare. Det betyder, at ejere af Modern Warfare kan fortsætte med at optjene items i den nye spil-mode, og nytilkomne kan tage deres eranings med ind i Modern Warfare, hvis de beslutter at tilkøbe det senere.

5pCw7CiSRKSuxNEZfuMfm9-650-80.jpg.webp

(Image credit: Activision)

Modern Warfare battle pass koster 1,000 CP i in-game valuta, hvilket svarer til $10. 

“The Modern Warfare battle pass costs 1,000 CP of in-game currency, which nets out to about $10 of real world money. The pass gets you a new operator named Ghost, 100 tiers fo new content and an additional 1,300 COD points”


Source & Image credit:

Activision