Microsoft bekræfter to nye problemer i Windows 10

win 10 nov 2020
Windows 10. oktober 2020 Patch Tuesday opdateringer kom beklageligt med nogle bugs hvoraf af fejlene, er skyld i, at nogle brugere ikke kan opdatere deres Office-produkter. I et supportdokument indrømmede Microsoft, at Windows 10 lider under problemet med ”certificate loss”, når du opdaterer systemerne ved hjælp af ISO og andre medieinstallationsværktøjer. Nu har Microsoft officielt bekræftet problemet.

Mange brugere har rapporteret, at Windows 10's oktober-patch fører til problemer med Stifinder og Blue Screen of Death-fejl. Mens Microsoft endnu ikke har anerkendt rapporterne om systemnedbrud og dertilhørende BSOD, ser det ud til, at der er en anden fejl, der påvirker Microsoft Office 365 og mulighed for at downloade programrettelser på nogle systemer.

Efter at have installeret opdateringerne fra Patch Tuesday oktober 2020, får brugerne fejl, når de prøver at opdatere deres Office-produktivitetssuite. Meddelelsen lyder på ”Download of Office 365 file failed, error =”.

På Twitter udsendte David James, som er Microsoft-ingeniør, en advarsel til brugere, der implementerer opdateringen fra oktober 2020. Ifølge David James kunne oktober 2020 opdateringen forhindre både Configuration Manager og Memcm i at downloade Office 365-opdateringer.

Office-365-file-failed.jpg

Microsoft er opmærksom på problemet i Windows 10's, der opdateres fra oktober 2020, men virksomheden har endnu ikke dokumenteret en løsning af problemet.

Indtil videre, hvis du oplever problemer med opdateringen, skal du installere programrettelsen og opdatere Office-produkter på et ikke-patchet-system og derefter geninstallere oktober-opdateringen.

I et andet supportdokument indrømmede Microsoft, at en fejl i Windows 10-opdateringsprocessen forårsager tab af et certifikat. Når dette sker, kan du efterfølgende opleve problemer, med at få adgang til visse funktioner, apps, tjenester eller websteder.Læste du også:

- Microsoft bekræfter nye Windows 10 problemer

- Advarsel: Undgå at bruge Chrome på Windows 10

- Windows 7 nægter at dø: Indtager sikker andenplads

Microsoft anbefaler brugere at undgå at opdatere operativsystemet ved hjælp af USB'er, DVD'er, ISO-filer osv. Dette gælder kun for nogle enheder, primært dem, der administrerer opdateringerne ved hjælp af et styringsværktøj såsom Windows Server Update Services (WSUS).

Som vi nævnte i starten, ser Windows 10 seneste opdatering også ud til at kæmpe på BSOD, sort skærm, problemer med performance, lydproblemer og en masse andre fejl.