Microsoft foreslår 400 millioner at få en ny pc

Microsoft_foreslår_400_millioner_at_få_en_ny_pc
Microsoft lukkede for supporten til Windows 7, den 14 januar i år. Der er dog stadig omtrent 400 millioner enheder der stadig kører operativsystemet.


Mange af brugerne har måske allerede opgraderet til Windows 10 i mellemtiden, eller alternativer såsom Linux. Det vides derfor ikke 100% præcis hvor mange der stadig mangler at opgradere, men siden Windows 10 har været en ret stor succes, er der uden tvivl mange der ikke har opgraderet endnu.

 

MSPoweruser har dog opdaget en ny side som Microsoft har offentliggjort, der opfordrer brugere af Windows 7 til at opgradere til en Surface-laptop.

Svaret kan findes i en FAQ på siden, hvor Microsoft skriver:
“For most Windows 7 users, moving to a new device with Windows 10 Pro is the recommended path forward. Surface devices are faster and lightweight, and more powerful and more secure, with an average price that’s considerably less than that of the average PC eight years ago. – Microsoft”

 

På samme side anbefaler Microsoft at man ikke opgraderer sin nuværende Windows 7-maskine til Windows 10, da ikke alle computere er helt kompatible med det nye styresystem.

Selvfølgelig har Microsoft valgt at henvise til deres egne laptops i dette tilfælde, hvilket ikke burde komme bag på nogen.

 

 

Billede og kilder: Übergizmo, MSPoweruser, Microsoft