Microsoft: Massive forbedringer til Windows 10

C25TDecMZxYhLgJtaTJuuP-650-80
Udenlandske medier står næsten på nakken af hinanden for at fortælle, at massive forbedringer til Windows 10 er på vej. Årsagen til rygtets opstående skyldes et jobopslag, som tydes som Microsoft muligvis arbejder på flere forbedringer til Windows 10’s eksisterende funktioner, herunder Windows Indexer, notifikationssystemet, lokalisering og meget mere.


Det ”interessant stillingsopslag” offentliggjort på Microsofts karriereportal, omtaler, at Microsoft søger en Software Engineering Manager til sit applikationsforbindelsesteam for at forbedre eksisterende funktioner på Windows 10 og også forberede dem til Windows 10X. 

Jobopslag nævner specifikt et, efter signende, nyt term, som mange tilsyneladende tolker ”det nye mål” for Microsofts notifikationssystemet. I jobbet lover Microsoft at gøre Windows 10 notifikationssystemet mere pålideligt til at levere underretninger til tiden fra både førsteparts- og tredjepartsapps.

Læste du også:

Ud over et nyt notifikationssystem arbejder Microsoft også på en forbedret version af Windows Indexer, der driver Windows Search og File Explorer i operativsystemet.

Brugere har løbende rapporteret om, at Windows Indexer-processen kan forårsage situationer med forhøjet belastning på nogle computere, især når der søges i indeksering. I henhold til nye informationer, vil Microsoft foretage ændringer til Windows Indexer, der gør det muligt for brugere hurtigere at finde filer og oplysninger.

Det er endnu uklart, hvornår disse ændringer vil blive frigivet til Windows 10. Eftersom Microsoft stadig er på udkig efter ingeniører til at fremme arbejdet med dette projekt, bliver det nok ikke i nærmest fremtid.

Så nu er Tweak.dk også med på nyeste Microsoft-rygte-spekulationer….


Source & Image credit:

Microsoft