Windows 10 v1903 og Intel drivere skaber kaos?

glitch-screen-16
Windows 10. maj 2019 opdateringen har færre problemer end den famøse oktober 2018 udgivelse, men det betyder ikke, at den er helt uden problemer. Faktisk blokerede Microsoft Windows 10. maj 2019 opdatering på Surface Book 2 i mere end to måneder på grund af problemer med dGPU kompatibilitet. Nu er den så gal igen.


Windows 10 KB4517389, som er en vigtig opdatering i forbindelse med at løse sikkerhedsproblemer og udskrivningsfejl, viser sig nu at forårsage flere problemer for nogle brugere.

Microsoft har allerede bekræftet, at opdateringen af Patch Tuesday i oktober 2019 sender både Start-menuen og den klassiske Edge browser ind i et kaos af problemer, men det ser ud til, at der er et kompatibilitetsproblem, der forårsager de ny opdagede displayproblemer.

Problemer med Win 10 Start menu: Sådan løses det

I henhold til indlæg på Microsofts fællesskabsforum, Reddit og Twitter, påvirker bugs angiveligt maskiner, der bruger Intel DCH skærmdriverversion 26.20.100.7157, da der stadig er problemer med kompatibilitet, der mangler det sidste touch for at være fejlfri.

Hvis du installerer Windows 10 KB4517389 (Build 18362.418) på en pc, der har Intel displaydriverversion 26.20.100.7157 eller muligvis andre versioner, gengives grundlæggende funktioner som Start-menu, Windows-søgning eller Google Chrome med fejl eller direkte crash af omtalte.

Det er uklart, om tidligere versioner af Windows 10. maj 2019 opdateringen også er påvirket af Intel-driverkompatibilitetsproblemer, som ser ud til at have primært indflydelse på HP maskiner.

Heldigvis kan du rulle systemet tilbage til en tidligere version af driveren eller opdatere den til en nyere version for at løse kompatibilitetsfejlen.

Manøvre på en UK installation:

Open Device Manager.

Intel graphics card would be listed under Display Adapters.

Double-click the problematic driver.

Navigate to the Driver tab and click the Roll Back Driver button.

Click Yes to begin the roll-back process.

Reboot the system.

Microsoft har endnu ikke anerkendt visningsproblemer i Windows 10, og vi ved ikke, om fejlen er udbredt eller forbeholdt et fåtal af brugere.