Windows 10 version 2004 er snart klar

windows-10_windows_microsoft_laptop_keyboard_update_
Microsoft har officielt annonceret, at næste Windows 10 funktionsopdatering, der kommer i foråret 2020, og tidligere kaldet 20H1,navngives denne gang Windows 10 2004.


Microsoft har lige rullet deres Windows 10 november 2019 Update ud, og er godt i gang med at forberede den næste store opdatering til styresystemet. Opdatereingen har internt hos Microsoft kodenavnet 20H2, og udviklerne hos Microsoft har tilmed også gang i opdateringen efter den med navnet 20H2. 

Microsoft har dog meldt ud, at opdateringen vil blive kendt som Windows 10 version 2004. Hvis deres navngivingen fortsætter, som den har været den seneste tid, så vil udgivelsesmåneden formodentlig også kobles på. 

windows-10-tema-600x303.png

Den endelige version af opdateringen er ikke færdig endnu, men Microsoft vil sende previews builds ud over de kommende uger. Oplysninger peger i retning af, at man forventer et endeligt build i december, og at opdateringen vil begynde at rulle ud til forbrugerne i starten af 2020, formodentligt før maj måned. 

Hvad kan vi forvente?

I modsætning til november 2019 Update, så er den kommende version 2004 en større opdatering med nye features til Task Manager og Windows Search sammen med nye Cortana features og forbedret kontrol over Windows Update. 

Windows-Update-optional-updates.jpg

Microsoft arbejder med forbedringer til valgfri opdateringer via Windows Update. Der vil komme et nyt faneblad, hvor man kan administrere de valgfri opdateringer som drivers, andre patches og ikke sikkerhedsrelaterede opdateringer. 

Man skal heller ikke længere igennem Device Manager for at opdatere hardware specifikke drivers. Fremadrettet vil man kunne få adgang til alle driveropdateringer via Windows Update, og kan lade Windows opdatere tingene automatisk, hvis man har tiltro nok til systemet. 


Kilde: Windowslatest.com