Windows 10: Snart muligt at ringe fra din PC

Windows-10-opkaldsstøtte-din-telefon
Microsoft arbejder på en spændende Windows 10 funktion, der lukke lidt af afstanden mellem computere og mobiltelefoner. Windows 10 får den traditionelle opkaldsstøtte via appen Din telefon, som er en fantastisk måde at forbinde computere og telefoner på.


Appen Din telefon, giver Android brugere adgang til deres telefon notifikationer, beskeder og endda kontrollere telefonens batteristatus på computeren. Med andre ord, hvis du korrekt konfigurerer Din telefon appen, og begge dine enheder er tilsluttet internettet, behøver du ikke at interagere med din Android enhed for at se, hvem der har sendt dig en tekstbesked.

Microsoft udvider også funktionerne på Din telefon, til også at dække telefonopkald til din Android telefon. Microsoft har allerede løftet sløret lidt for udseendet af Windows 10’s telefonopkaldsfunktion som er tilgængelig for Windows Insiders.

Tjenester som Skype har altid tilladt os at bruge vores computerens mikrofon og højttalere til at foretage opkald, men Din telefon appen giver dig nu mulighed for at bruge en Android telefon til at foretage og modtage opkald.

Her er de vigtigste funktioner i understøttelse af Windows 10 telefonopkald:

- Lets you initiate phone calls from your PC: The Your Phone app will display a call dialer and as well as your contact list.

- You can answer and reject incoming phone calls on your PC.

- If you decline an incoming phone call, you can also leave a custom text message or even use voicemail feature.

- You can also access recent call history and seamlessly transfer calls between both devices.

Via Windows Insider

Din telefon appen, bruger din computers eksisterende Bluetooth funktion til at oprette en stemmeforbindelse, og appen skal installeres på begge enheder. Du har brug for følgende to apps i processen.

- Din telefon på PC.

- Your Phone Companion på Android.

Du har brug for en smartphone med Android 7.0 eller nyere, en pc med Bluetooth radio og Windows 10 Build 18362.356 eller nyere for at få adgang til funktionen.

Imidlertid er funktionen i øjeblikket kun begrænset til Windows Insiders, men vi forventer, at opdateringer af Din telefon for offentligheden snart bliver lanceret.


Kilde & Image credit
Microsoft