Windows 10 giver besked når din telefon er opladet

download
Windows 10 har fået en ny preview build til opdateringen i første halvdel af næste år (20H1), der introducerer nogle smarte funktioner til din telefon-app, såvel som at få en Windows Hello PIN login ind i Safe Mode.


Med det nye build 18995 forstærkes din telefon featuren betydeligt (igen) med en ny batteriindikator præsenteret i appen, der viser det aktuelle opladningsniveau på din telefon. Så hvis din mobil tilfældigvis er placeret uden for din rækkevidde, behøver du ikke rejse dig for at se på enheden for at vide, hvornår den er færdig med opladning.

Microsoft har også udvidet funktionen Link til Windows, der kobler din telefon til din pc, og den er nu tilgængelig på flere Samsung enheder, herunder Galaxy S10, S10 +, S10e, S10 5G og Fold enheder (i visse regioner).

Hvis du ikke har spottet det tidligere, giver Link til Windows dig mulighed for at sende beskeder og administrere telefonunderretninger direkte på din pc, samt synkronisere fotos og spejle din telefon til Windows 10 computeren.

Desuden udvider din telefon understøttelse af telefonskærm, så du kan bruge din smartphones Android-apps på din pc med tastaturet og musen (eller berøringsskærmen). Dette kommer til de samme førnævnte Samsung enheder (igen i visse regioner globalt).

Endelig er der et yderligere strejf af personalisering, idet ikonet til din smartphone i appen faktisk viser det startskærm tapet, du bruger på telefonen.

Bemærk, at alle disse friske tiltag af funktionalitet til din telefon rulles gradvist ud, så du kan meget vel ikke have disse tilgængelig endnu.

Safer Mode

Den anden store ændring for Windows 10 i build 18995 er, at du nu kan aktivere passwordless login, når du starter pc'en i fejlsikret tilstand (ved fejlfinding af et problem med maskinen).

Sagt med andre ord, når du vælger at starte i fejlsikret tilstand i stedet for at skulle indtaste en adgangskode, kan du bruge Windows Hello PIN login (og ja, en PIN-kode er mere sikker end en adgangskode af forskellige grunde).

Microsoft gennemgår instruktionerne til opsætning af din PIN login i sit blogindlæg med detaljer om ændringerne for build 18995.

Vi glæder os til selv at teste dette af.


Kilde & Image credit

Microsoft