Windows Hello kan gennemføre betalinger i Chrome

google-chrome-chromebook
Windows Hello er en Windows 10 baseret biometrisk funktion, der giver brugerne mulighed for at autentificere adgang til deres enheder, betalingstjenester og apps med iris-scanning, ansigtsgenkendelse eller PIN-koder. Windows Hello-login-mekanisme understøttes også på de webbaserede tjenester, takket være FIDO2-protokollen. Nu melder Google en ny feature klar til enheder med understøttende funktioner.


Google lancerer nu en ny opdatering på serversiden, der muliggør support til en Windows Hello-baseret betalingsfunktion i Chrome til Windows 10. Med den nye funktion vil du være i stand til at bruge Windows Hello til automatisk at udfylde kreditkortets CVC-numre, som findes på bagsiden af kortene.

Hvis du bruger Chrome, og din enhed understøtter Windows Hello, kan du aktivere funktionen ved at følge disse trin:

1. Åbn Chrome indstillinger.

2. Gå til sektion for Autofyld, og klik på ”Betalingsmetoder”.

google chrome betalingsmetoder.JPG

3. Her vil du kunne se en ny toogle-funktion for Windows Hello.

Slå denne til, og bekræft din beslutning om at bruge Windows Hello til fremtidige betalinger.

Når den er aktiveret, giver Windows Hello dig mulighed for at springe den manuelle CVC-baserede godkendelse på betalingstjenester over.

Du kan bruge dit fingeraftryk, ansigtsgenkendelse eller PIN-koder til at foretage kreditkortbetalinger uden at indtaste CVC-numrene.

"Sublabel for a toggle that allows users to control whether or not to use FIDO authentication for credit card unmasking on Windows" skriver Google selv.

Du vil også se en Windows 10 prompt, der beder dig om at bruge din Windows Hello godkendelse, når du foretager en betaling med dit kreditkort.

Hvis du ikke autentificerer med dine Windows Hello legitimationsoplysninger, bliver du bedt om at indtaste CVC manuelt, og betalingen vil fejle, hvis du indtaster de forkerte numre.

Har du ikke allerede Windows Hello, skal du væbne dig med tålmodighed. Det lader til at blive rullet ud i Google Chrome 81 eller Google Chrome 83


Source & Image credit

Google