Bøj din gaming skærm med Corsair

Flex Hero 1
Hvis du ikke helt kan beslutte dig for, om du vil have en flad eller en kurvet skærm, så har Corsair nu løsningen. De har netop præsenteret deres XENEON FLEX skærm, som er bøjelig. Så nu kan du selv vælge, om du vil have en flad eller en kurvet skærm, og frit skifter mellem de to.

Skærmen, som kommer med det fulde navn XENEON FLEX 45WQHD240, er en gaming skærm, som Corsair har lavet i samarbejde med LG. På overfladen er det et display med specifikationer, som er super gode til gaming. 

Det er et 45" OLED panel med en 3440x1440 opløsning og en refreshrate på 240 Hz. Så vi er altså ude i en stor moppedreng af en Ultra Wide gaming skærm, som Corsair angiver med en peak brightness på 1000 nits og en responstid på 0,03ms, alt sammen med NVIDIA G-SYNC og FreeSync Premium. 


Flexhero2.jpg


Så alt i alt lyder det som en fantastisk gaming skærm. Specielt når man tænker på alle de lækre fordele, som et OLED panel har i forhold til kontrast og farver. 

Det helt specielle ved den nye XENEON FLEX 45WQHD240 skærm er dog at den kan bøjes. Så brugeren kan selv tage fat og bøje skærmen fra flad og op til en 800R kurve. Det er en manuel process, så man skal hive fat i to håndtag på hver side af skærmen og bøje. 

Det kan virke som en risikabel process umiddelbart men Corsair har rated skærmen til 10.000 bøjninger over sin livstid. 

Corsair præsenterer XENEON FLEX 45WQHD240 i denne uge på Gamescom. De forventer at have den klar til forbrugerne i løbet af 2023, uden at være mere specifikke omkring den nøjagtige tid.

Vores partnere