BenQ GW2785TC - En kontorskærm til hele familien

BenQ GW2785TC office monitor kopier
Hvis du arbejder mere hjemmefra, eller er bekymret for dine børns tid ved skærmen, så se med her. Vi ser i samarbejde med BenQ på en skærm, som er skræddersyet til de meget skiftende behov, vi kan have til en kontorskærm.

Annoncørbetalt indhold: Denne artikel er lavet i samarbejde med BenQ


Hvad enten det er på kontoret eller i hjemmet der arbejdes ved en computer, så kan en god skærm være med til at gøre en stor forskel for arbejdsglæden. Den rigtige skærm kan også være en, der er god til at tilpasse sig til et væld af forskellige brugsscenarier. 

Working from home BenQ GW2785TC.jpg

Over de seneste par år er der flere og flere af os, der i større eller mindre grad, har arbejdet hjemmefra. I samme ombæring har vi også set hvordan vores børn, ud over deres normale skolearbejde hjemmefra, også i perioder har modtaget fjernundervisning hjemmefra. 

Alle de forskellige behov kan stille store krav til en skærm, og det er netop de ting, som BenQ med deres nye skærm har sigtet efter at imødekomme. Se hele vores video gennemgang her på vore YouTube kanal.


Skærmen som vi ser på i dag er BenQ’s GW2785TC, som måske ikke ligefrem er et super sexet navn, men som kommer med noget spændende features. 

BenQ GW2785TC skærm.jpg

På overfladen er det en 27 tommers Full HD skærm med en opløsning på 1920x1080 og et IPS panel. 

Der er ikke tale om en gaming skærm, som vi ellers ofte ser på her på Tweak, men derimod en skærm designet til produktivitets og kontoropgaver.

Det betyder, at den har et stilrent og afdæmpet design, som vil passe ind de fleste steder. Skærmen har smalle rammer, så der ikke er noget der forstyrrer billedet. 

BenQ GW2785TC tynde rammer.jpg

For at sikre en god siddestilling og muligheden og et væld af anvendelsesmuligheder, kan skærmen indstilles, så både højde, vinkel og drejning kan komme til at passe netop, som du har behov for. Der er endda mulighed for lodret indstilling af skærmen.

BenQ GW2785TC lodret stilling.jpg

Med skærmen er der også gode tilslutningsmuligheder. Der er en enkelt HDMI 1.4 sammen med en DisplayPort 1.2 og en USB C port. USB C porten kan både bruges som DisplayPort indgang, til for eksempel din laptop, og som samtidigt kan forsyne den med 60 watts opladning. 

Der er også mulighed for let at daisy-chaine flere skærme sammen, med det indbyggede DisplayPort out stik, der understøtter Multi-Stream Transport. Det betyder, at du kan tilslutte din laptop let og hurtigt med et enkelt stik, og både lade og og drive flere skærme på samme tid. 

BenQ GW2785TC tilslutninger.jpg

En del af de features, der gør skærmen spændende, kan dog ikke umiddelbart ses på overfladen. Hvis du for eksempel, som mange af os over det seneste år, har brugt din hjemme PC til online møder eller fjernundervisning, så kan det også lettes. 

Der er nemlig i skærmen indbygget to små, men fornuftige, højtalere og en mikrofon med støjreducerende filter. Det gør den specielt godt egnet til online møder. Det kræver blot, at skærmen er tilsluttet via USB C porten, og det rette lydinput vælges i Windows. 

BenQ GW2785TC USB C tilslutning.jpg

Det er dog også features BenQ’s Eye-Care teknologi, der er indbygget i skærmen der er værd at tænke over. Det er med til at sikre skærmen belaster dine øjne mindst muligt, og giver en god oplevelse, uanset hvilket miljø skærmen står i. 

Eye-Care kommer med LowBlueLight+, som filtrerer den del af det blå lys fra, som kan være skadeligt for vores øjne. Alt sammen med der sørges for, at de klare farver generelt bibeholdes.

BenQ GW2785TC Low Blue Light+.jpg

Eye-Care fungerer også sammen med den indbyggede lyssensor, som sidder nederst på skærmen. Det kan så, sammen med Eye-CareU softwaren, være med til at sikre optimale indstillinger baseret både på omgivelserne, og det arbejde du sidder med.

Via sensoren aflæser skærmen automatisk lysforholdene omkring skærmen og indstiller lysstyrken passende. Det betyder, at du automatisk for den bedste indstilling, uanset om du sidder med solen ind af vinduet, eller om du følger op på de sidste emails sent om aftenen. 

BenQ GW2785TC lyssensor.jpg

Selv om mange af tingene naturligvis kan styres via on screen menuen direkte på skærmen, så kan det hele lettes via Eye-CareU softwaren. Så har du adgang til alle indstillingerne via softwaren direkte via et par klik i Windows. 

Indbygget i Eye-CareU softwaren er også et par andre nyttige funktioner, som kan være med til at træne gode skærmvaner. Blandt andet er der mulighed for at opsætte timere, så man løbende husker at holde pauser og hvile øjnene. 

BenQ GW2785TC EyeCare software.jpg

Det kan være en speciel god feature, når det gælder vores børn, hvis øjne er mere udsatte end de voksnes. Tingene kan også indstilles, så pauserne bliver obligatoriske på faste intervaller. 

Via Eye-CareU softwaren er der hurtig adgang til at vælge den rette profil for skærmen baseret på dit arbejde. Der findes blandt andet indstillinger, som Reading Mode, Coding mode eller Care Mode, som er specielt godt egnet til børnenes mere sarte øjne. 

BenQ GW2785TC Onscreen meny.jpg

Hele Eye-Care teknologien er certificeret af the tyske TÜV Rheinland, så det er blevet testet af uafhængige, som har givet GW2785TC skærmen et Eye Safe Certifikat. 

Så hvis du er på udkig efter en fleksibel skærm til hjemmekontoret, som kan tilgodeser de voksnes behov i forbindelse med arbejdet, og samtidigt også er lavet til at tage hensyn til børnene i familien, kan det være der er et godt bud her. 

I kan læse meget mere om skærmen ved at følge linket og kigge forbi på BenQs hjemmeside for GW2785TC skærmen. 

Vores partnere