Dell annoncerer 2.000 Array Mini LED-skærm

Dell 2K mini-LED
Et stort flertal af vores computerskærme bruger LCD-paneler, selvom der er nogle, der er afhængige af LED'er, og nogle der bruger mini-LED'er. Hvis du leder efter en mini-LED-skærm, kan seneste udspil fra Dell være et oplagt mål. Virksomheden har netop annonceret en Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor-skærm.

Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor-skærmen er bygget med 2.000 mini-lysdioder. For at lave en sammenligning benytter ASUS ProArt PA32UCX-PK et 1.152-zonearray, så der er altså tale om en ret markant forøgelse. Faktisk hævder Dell, at dette er verdens første professionelle skærm, der har 2.000-zone array mini-LED.

Selve skærmen har en 4K-opløsning og har også 99,8% DCI-P3 og 93% Adobe RGB-farveskala, hvilket gør den til en ideel skærm til den kreative forbuger, der måske er i stand til at værdsætte og udnytte farvenøjagtigheden. Dell hævder, at skærmen er fabrikskalibreret, men den leveres også med et kolorimeter fra Calman indbygget, hvis du har brug for at foretage yderligere justeringer.

Dell-UP3221Q_Dual-Monitor-Setup.jpg

Source: Dell

Selvom Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor-skærmen er henvendt til det professionelle segment, hvor hardware-budgettet ofte er af en anden kaliber end hos de private, så vil Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor-skærmen gøre en mærkbart indhug i budgettet.

Prisen på Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor er $ 5.000, så skærmen er naturligvis ikke rigtig designet til almindelige hjemmebrugere, der leder efter en 4K-skærm.

Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor forventes at blive frigivet den 5. november.


Source & Image credit:

Dell