Razers $700 gaming monitor klar til bestilling

razer-raptor-gaming-monitor
Tidligere i år under af CES 2019 kastede Razer officielt deres hat ind i display segmentet, da de annoncerede Razer Raptor skærmen.


I tilfælde af at du gik glip af meddelelsen, er dette dybest set Razers take på en gaming monitor. I betragtning af at virksomheden allerede fremstiller alle former for tilbehør og perifere enheder til især gaming segmentet, kommer dette ikke rigtig som nogen overraskende.

Når det er sagt, har Razer endnu ikke officielt kommenteret på, hvornår gamer monitoren ville være tilgængelig for køb. Razer Raptor er prissat til $ 700.

maxresdefault.jpg

Razer Raptor specifikationerne omfatter en 27 tommers skærm med en 2560 × 1440 opløsning samt en 144Hz opdateringsfrekvens. Raptor gaming skærmen fra Razer understøtter også AMD’s FreeSync-teknologi, og i betragtning af at dette er et Razer produkt, kommer det ikke som en overraskelse at Chroma-belysning bliver indbygget i Raptor skærmen.

Af tilslutningsporte finder vi HDMI, DP 1.4, USB 3.0 og USB-C, som giver dig mulighed for at forbinde din bærbar computer til den og holde den opladet på samme tid. Hvis dette lyder som gaming monitor for dig, kan du besøge Razers websted, hvor du kan placere en ordre.

Se vores video fra netop CES i år, hvor vi blandt andet kiggede på Razers bud på en gaming skærm. Kilde & Image credit:
Razer