Her er alle lanceringer fra Samsungs “Unpacked”

Samsung
Efter en lang række leaks, rygter og rapporter, har Samsung i dag lanceret en “Unpacked” event stribe nye produkter under Samsung “Unpacked” 2020 event. Her blev pressen præsenteret for Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra, Galaxy Buds, Galaxy Z Fold 2 og ikke mindst Galaxy Tab S7, S7+.

Samsung Galaxy Watch 3

Det nye ur ligner meget det originale Galaxy Watch, komplet med den fysiske roterende ring, der er en blandt mange fan favoritter. Der er to andre knapper på siden for at runde designet af på den nye Galaxy Watch 3. Samsung hævder, at det nye ur er tyndere og lettere end OG Galaxy Watch, mens den øger skærmen til 1,4 tommer.

Galaxy Watch 3 er tilgængelig i to størrelser - 41 mm og 45 mm med både mulighed for Bluetooth- og LTE-. Uret fås i alt fire farver, men begge størrelser er begrænset til to farver hver. Det mindre, 41 mm ur har en 1,2 tommer skærm, mens det større 45mm ur har en 1,4 tommer skærm. Galaxy Watch 3 inddrager også Corning Gorilla Glass DX til at forhindre ridser og revner.

watch 3.JPGSource: Samsung

Under låget er der en Exynos 9110 processor parret med 1 GB RAM og 8 GB onboard lager. Uret kører Tizen OS som forventet og bruger Bluetooth 5.0 sammen med WiFi b / g / n forbindelse. Som nævnt tidligere vil der også være LTE-modeller tilgængelige.

Samsung fokuserer ret meget på sundheds- og fitnessfunktioner. Watch 3 leveres med blodoxygen måling sammen med blodtryk og EKG-målinger. BP- og EKG funktionerne vil imidlertid være begrænset til markeder, hvor uret har bestået de krævede certificeringer. Bortset fra det kommer Galaxy Watch 3 med falddetektering, svarende til Apple Watch, der kan registrere fald og sende SOS-beskeder til udvalgte kontakter.

Watch 3 leveres også med løbeanalyse, som giver dig feedback i realtid på løb, og tilbyder endda rapporter efter træning for at hjælpe dig med at forbedre form, øge ydeevnen og reducere skader. Watch 3 vil også tilbyde VO2 Max-aflæsninger til cardio-træning, og den nye Samsung Health-app vil have et bibliotek på over 120 træningsvideoer, som uret kan tracke nøjagtigt.

Galaxy Watch 3 priser starter fra $ 399,99 og vil være tilgængelig på udvalgte markeder fra 6. august.


Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra med Snapdragon 865+

Samsung har sat en prop i røret med leaks og rygter omkring Galaxy Note familiens nye, og har taget indpakningen af Galaxy Note 20-serien deres virtuel Galaxy Unpacked evemnt. Galaxy Note 20-serien inkluderer vanilje Note 20 og Note 20 Ultra, der bringer nogle store forskelle med den brede spartel. Note 20 enhederne iklædes et flagskibs Qualcomm-chipset, nye kameraopsætninger og nye S Pen funktioner – få ændringer blandt mange. 

galaxy-note-20-og-note-20-ultra-lanceret.jpg

Source: Samsung


Galaxy Note 20 Series: Specs og Features

Design & Display

Samsung debuterer med en ny ”Mystic” finish med Galaxy Note 20 overhalingen. Det er er en lækker tilføjelse på en struktureret mat finish på glassets bagpanel. Dog er det kun Galaxy Note 20 Ultra, der kan prale af et glas bagpanel. Vanilla Galaxy Note 20 kan prale af et polycarbonat bagpanel med et touch af ”Mystic” teksturlag på toppen.

galaxy-note-20-ultra-design-og-display.jpgSource: Samsung

Bagpanelet inkluderer kun kameramoduler og Samsung-branding. Vi finder ligeledes et punch-hole display og en ultralyds fingeraftrykssensor på displayet på fronten.

Med henvisning til fronten har Galaxy Note 20 en 6,7 tommer Full-HD + flad AMOLED skærm med en 60Hz opdateringsfrekvens. Ja, du læste rigtigt. Samsung tilbyder kun et 60Hz panel på standard Note 20. Dette er meget skuffende for en bruger, der vil bruge tæt på $ 1000 på denne smartphone. Panelet kan også prale med et 20: 9 aspect ratio og en opløsning på 2400 x 1080 pixels.

Virtual-Unpacked2020.jpgSource: Samsung

Note 20 Ultra inkluderer derimod et lidt større 6,9 tommer Quad-HD + AMOLED 2X buet display med en 120Hz opdateringsfrekvens. Kun Ultra-varianten har en højere opdateringshastighed sammen med en opløsning på 3088 x 1440 pixels. Begge skærme leveres med HDR10 + -certificering, hvilket betyder, at du kan streame HDR-indhold på Netflix og Prime Video.

Galaxy Note 20 serien er også beskyttet af den nyligt annoncerede Corning Gorilla Glass Victus. Dette er den første smartphone, der er udstyret med denne nye glasbeskyttelse øverst.

Både Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra er drevet af det nyligt annoncerede Snapdragon 865+ chipset fra Qualcomm. Dette koblet med Snapdragon X55 modemmet, der muliggør 5G på Note 20-serien og giver downloadhastigheder op til 2 Gbps. Du finder også op til 12 GB LPDDR5 RAM og op til 512 GB indbygget lagerplads.

Galaxy Note 20 serien er IP68-certificeret og kører Android 10 baseret OneUI 2.1 out-of-the-box. Samsung har også fremmet sit partnerskab med Microsoft for at tilbyde dig adgang til Xbox Game Pass Ultimate for at nyde Cloud gaming på farten. De tilbyder dig endda et 3 måneders gratis abonnement som en fordel ved forudbestilling, så du nemt kan streame Xbox-spil på din Note 20-enhed.

Kameraet

galaxy-note-20-kamera.jpgSource: Samsung

Som du kan se på billedet ovenfor inkluderer Galaxy Note 20 et mindre triple kameramodul sammenlignet med det massive S20 Ultra-like triple-kamera array på Note 20 Ultra.

Galaxy Note 20 har et 12MP (f / 1.8) primært kamera med OIS, et 12MP (f / 2.2) ultrawide kamera med en 120 graders FOV og et 64MP (f / 2.0) telekamera med 3x hybrid zoom og 30x Space zoom. Denne kameraopsætning er næsten det samme som vanilje Galaxy S20 fra tidligere på året.

På den anden side låner Galaxy Note 20 Ultra også fra sin Ultra-søskende i S-serien. Smart-telefonen har et 108MP (f / 1.8) primært kamera med OIS, koblet med et 12MP (f / 2.2) ultrawide kamera med en 120-graders FOV, og et 12MP (f / 3.0) telekamera med 5x optisk zoom og 50x Space zoom. Der er også en laser-autofokus og dobbelt LED-blitz placeret ved siden af den lodrette kameraopsætning. 

Nye S Pen funktioner

Inden vi taler om de nye funktioner, skal du vide, at placeringen af S Pen er flyttet fra højre til venstre ende af underkanten. Galaxy Note 20-serien inkluderer en Bluetooth aktiveret S Pen, der nu også fungerer som en markør med en rækkevidde på ca. 10 meter. Du har nu nye Anywhere Actions, så du bedre kan styre enheden med S Pen.

galaxy-note-20-ultra-s-pen.jpg

Source: Samsung

Wireless DeX

Samsung DeX har for dem, der er bekendt med det, gjort det muligt for Galaxy-brugerne, at iværksætte et mini desktop-miljø ved hjælp af en dedikeret dock til at forbinde en skærm og perifere enheder.

I tråd med de nylige rygter har Samsung i dag debuteret med Wireless DeX med Galaxy Note 20 serien. Det giver dig mulighed for at få en pc-agtig desktop-oplevelse på dit TV, mens du stadig kan bruge din telefon eller omdanne den til en pegefelt/trackpad. Du kan nu nemt dele dine præsentationer (via Miracast) til et tv og kontrollere det fra Galaxy Note 20 under et møde.

Batteri & opladning

De to Galaxy Note 20 telefoner har kun en mindre forskel på batteriets front. Galaxy Note 20 inkluderer et 4.300mAh batteri, mens Note 20 Ultra er udstyret med et 4.500mAh batteri. Dette er dog mindre end 5.000 mAh batteripakken ombord på Galaxy S20 Ultra, og det er en smule skuffende.

Begge varianter understøtter 25W Fast charge via USB Type-C-porten i bunden. Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra understøtter også 15W trådløs opladning og 9W Power Share (omvendt trådløs opladning).

Pris og tilgængelighed

Galaxy Note 20 er prissat fra $ 999.99, og vil være tilgængelig i tre farvevarianter, Mystic Green, Mystic Grey og Mystic Bronze.

Galaxy Note 20 Ultra starter ved $ 1299.99, og kommer også i tre varianter, Mystic White, Mystic Black og Mystic Bronze.

Begge varianter er i øjeblikket klar til forudbestilling i USA og vil være vidt tilgængelige fra 21. august.


Samsung lancerer Galaxy Buds Live med ANC

Sideløbende med Galaxy Watch 3 har Samsung også lanceret den nye Galaxy Buds Live (gudskelov, de kaldte dem ikke ”Bean”). De nye true wireless ørepropper fra Samsung kommer et ”kidney-bean design” og med aktiv støjdæmpning. Samsung kalder dette "enestående æstetik".

galaxy-buds-live-lanceret.webp
Source: Samsung

Samsung har været nødt til at omkonfigurere det traditionelle earbud design, og arrangerer det indvendige i et vandret layout i stedet. Ørepropperne har heller ikke nogen tip, som Samsung forklarer, hjælper dem med at tilpasse sig den form, dine ører har, og være mere behagelige.

Indvendigt finder vi en 12 mm driver og en baskanal, der hævdes at tilbyde dyb og rig lyd. Der er i alt tre mikrofoner sammen med en Voice Pickup Unit. Ifølge virksomheden sikrer disse, at din stemme går krystalklart igennem under telefonopkald.

 Som nævnt ovenfor leveres ørepropperne også med aktiv støjdæmpning, og ifølge virksomhedens test reducerer de op til 97% støj i lavfrekvensbåndet.

Mens ørepropperne er kompatible med stort set alle Android- og iOS enheder på markedet, hvis du bruger dem med Samsung-telefoner, er der yderligere funktioner at tage imod. Med note 20 kan du angiveligt bruge ørepropperne som mikrofoner til at optage samtaler. Der er desuden en game-mode, der reducerer latenstid, så du kan nyde dine spil uden lydforsinkelse.

Samsung hævder, at Buds Live tilbyder 6 timers afspilning på en opladning, og med opladningsetuiet, kan du tilføje yderligere 15 timer. Derudover kan du hurtigt oplade ørepropperne i 5 minutter i etuiet og få en times afspilningstid.

Galaxy Buds Live fås i farverne Mystic Bronze, Mystic White og Mystic Black. Prisen lyder på $ 169,99, og vil være tilgængelige fra 6. august.


Galaxy Z Fold 2 fremvist med større display, fem kameraer & Snapdragon 865+ SoC

Sammen med Galaxy Note 20-serien har Samsung også lanceret efterfølgeren til sin første nogensinde foldbare telefon - Galaxy Fold. Den har fået en mindre navneændring på linje med Galaxy Z Fli -branding og kaldes Galaxy Z Fold 2. Mens kernedesignet forbliver det samme, har virksomheden medbragt nogle eftertragtede ændringer, såsom et mere rammeløst design, mindre skærme og forbedret holdbarhed.

galaxy-z-fold-2-lanceret.jpgSource: Samsung


Galaxy Z Fold 2: Specifikationer og funktioner

Mens Samsung allerede har afsløret en sammenfoldelig telefon tidligere i år, stopper den koreanske gigant ikke med at udforske og udvikle sit originale, foldbare telefondesign i tabletform. Anden generation af Galaxy Fold kan prale med nøjagtigt samme kerne-design som sin forgænger, der altså er en telefon, der udfolder sig i et tablet format. Samsung har også foretaget forbedringer af hængseldesignet, for at forhindre, at skidt trænger ind i den komplekse gearmekanisme.

Den mest efterspurgte ændring -  et større rammeløst skærmdesign, er højdepunktet for Galaxy Z Fold 2.

galaxy-z-fold-2-skærm.jpgSource: Samsung

Galaxy Z Fold 2 har en 7,6 tommer QXGA + fleksibel AMOLED skærm med en 120Hz opdateringsfrekvens, hvilket er godkendt i vores optik. Panelet kan prale med en opløsning på 2213 x 1689 pixels og et punch-hole cutout i hullet øverst til højre.

galaxy-z-fold-2-display.jpg
Source: Samsung

Det er dog det udvendige display, der giver Galaxy Z Fold 2 en helt ny og futuristisk glød. Det strækker sig nu fra kant til kant og måler 6,2 tommer. Virksomheden har integreret en Full-HD + (2400 x 1080 pixel) Super AMOLED skærm, med et punch-hole selfie-kamera, på ydersiden.

Galaxy Z Fold 2 drives af Snapdragon 865+ flagskibs chipset - det samme som Galaxy Note 20 og Galaxy Z Flip 5G, der debuterede for blot et par uger siden. Snapdragon X55 modemet er med i pakken for at håndtere 5G og downloadhastigheder op til 2,0 Gbps. Chipsættet er parret med 12 GB LPDDR5 RAM og op til 512 GB UFS 3.1 indbygget lagerplads. Denne sammenklappelige telefon kører OneUI 2.1 baseret på Android 10.

Kameraer

Som du kan se i titlen ankommer Galaxy Z Fold 2 med fem kameraer på slæb. Et kamera mindre end sin forgænger. Du har stadig et tredobbelt kamera array på bagsiden, punch-hole selfie kamera på indersiden og et på ydersiden - også i et punch-hole cut.

galaxy-z-fold-2-kamera.jpg
Source: Samsung

Begge punch-hole placeriger huser et 10MP (f / 2.2) selfie-kamera, så du kan tage billeder af dig selv, uanset om Galaxy Z Fold 2 er udfoldet eller ej. Det tredobbelte kamera array på bagsiden inkluderer det samme kamerasystem som vanilje Galaxy Note 20 eller Galaxy S20. Dette betyder, at du har et 12MP-primært kamera med OIS, 12MP ultrawide kamera og et 64MP tele-kamera med 3x hybrid zoom på bagsiden.

Batteri & opladning

Galaxy Z Fold 2 er udstyret med et dual-cell 4.500Ah batteri - 2.250mAh på hver side af hængslet. Enheden understøtter 25W Fast charge via USB Type-C-porten i bunden - ikke den hurtigste løsning på markedet.

Denne sammenklappelige telefon understøtter også 15W trådløs opladning og 9W trådløs strømdeling (dvs. Samsungs version af omvendt trådløs opladning), der giver dig mulighed for at oplade enhver anden telefon, Galaxy Buds Live og smartwatches blandt andet.

Pris og tilgængelighed

Virksomheden har endnu ikke afsløret oplysninger om pris og tilgængelighed, men lovede at dele mere i september. Det fås i to farvevarianter - Mystic Black og Mystic Bronze.


Galaxy Tab S7, S7+ med 120Hz skærm

Frem af godteposen trak Samsung også Galaxy Tab S7 og S7 Plus. Tab S7 og S7 Plus har begge et lignende design, bortset fra de fysiske forskelle. Tablettene har en iPad Pro lignende front og en lignende generel æstetik. Tab S7 har en 11 tommer skærm, mens Tab S7 Plus har en 12,4 tommer skærm. Begge disse er 120Hz paneler, men der er nogle forskelle. Mens Tab S7 Plus bruger et OLED panel, har den almindelige Tab S7 i stedet et LCD-panel. Som et resultat er fingeraftryksscanneren på Tab S7 på siden, mens Tab S7 Plus har en fingeraftryksscanner under skærmen.

galaxy-tab-s7-plus-lanceret.jpgSource: Samsung

Under motorhjelmen er der en Snapdragon 865 Plus processor parret med 6 GB eller 8 GB RAM og op til 256 GB lagerplads. Der findes også et microSD kortslot til udvidelse af lagerpladsen, hvis du har brug for det. Der er også 5G ombord her, hvis du vælger at gå med den cellulære version af modellerne, og de understøtter både mmWave og sub 6GHz 5G netværk.

Med hensyn til kameraer leveres disse skønheder med et 13MP + 5MP ultrawide dual bagkamera og en 8MP shooter på fronten.

Med topnotch hardware under det smukke design, har du brug for tykke batterier, og Tab S7 ser ud til at være godt forberedt på netop det. Den mindre Tab S7 leveres med et 8.000 mAh batteri, mens Tab S7 Plus leveres med et 10.090mAh batteri. Begge enheder understøtter Fast charge på 45 W via USB C-porten.

Galaxy Tab S7 og S7+ kører Android 10 med Samsungs One UI øverst, og de leveres også med understøttelse af Samsung DeX, hvis du vil bruge dem mere som bærbare computere end tabletter. 

Galaxy Tab S7 og S7+ fra Samsung er prissat til $ 649,99 for standard versionen af Tab S7 og $ 849,99 for standard versionen af Tab S7 Plus. Du vil være i stand til at bestille dem i tre farver: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Bronze fra efteråret.

Så du ikke Galaxy Unpacked August 2020 eventet, kan du se eller gense det herunder.

Source: Samsung


Source & Image credit

Samsung


Vores partnere