Facebook Smartwatch på vej: Rygte

Facebook smartwatch
Med henvisning til det nuværende boom inden for salg af wearables, rygtes det, at Facebook arbejder på et smartwatch. Ifølge en rapport fra The Information, vil det kommende Facebook smartwatch være baseret på Android og være fokuseret på forskellige sundhedsfokuserede funktioner.

Den kommende enhed fra Facebook vil ifølge rapporten have messaging-funktioner såvel som fitness- og sundhedsfokuserede modes. Enheden afsløres som en del af den mediegigantens hardware-linje, der inkluderer Oculus-headset og Portal-enheder.

Selvom rapporten hævder, at uret ville være Android-baseret, nævnes der ikke, om det kører på Googles WearOS. Facebook udvikler angiveligt på et internt operativsystem til sine hardwareenheder, så man kunne foranlediges til at tro, at et Facebook-smartwatch integrerer det nævnte operativsystem snarere end Googles version af softwaren.

Uret vil primært fokusere på messaging-funktioner integreret med Facebook Messenger. Det skulle også være taget højde for mobilforbindelse, så du behøver i praksis ikke medbringe din smartphone for at modtage (og formodentlig sende) beskeder.

Da Facebook Messenger og Instagram muliggjorde kommunikation på tværs af apps i september 2020, kunne man antage, at urets messaging-funktioner også fungerer med Instagram messaging.

Derudover deler WhatsApp snart data med Facebook, så man kunne vel nemt foranlediges til at tro, at den grønne messaging-app også er kompatibel med uret.

Men for at kunne konkurrere med Apple Watch, vil Facebook-uret også have nogle sundhedscentrerede funktioner. I skrivende stund er der meget få information tilgængelig om dette - kun at det angiveligt vil omfatte integration med "populære fitnessplatforme."

Lanceringen af Facebook Portal-enheder fik ikke den bedste start på livet, men har siden vist sig at være en værdig konkurrent til Google Home Hub og Amazon Echo Show, men mon ikke Facebook vil gribe lanceringen anderledes and, end vi så med Portal.

 Læs mere HER


Source & Image credit:

Facebook, The Verge, gamersgrade