KFC afslører KFConsole med Intel CPU og RTX GPU

KFConsole
Hvad der ved første øjekast lød til at være en meget tidlig aprilsnar, har nu vist sig at være the real deal. KFC har samarbejdet med Cooler Master, Intel, ASUS og Seagate for at lave en ny spil-pc pakket ind i hvad de selv omtaler som bucket-shaped chassis. Men får man så også duften af lækker stegt kylling med sig i en bundle?

Tager vi et spadestik dybere, kommer KFConsole med en Intel NUC 9 Extreme compute element parret med et ASUS grafikkort. Ifølge CoolerMaster, der promoverer den nye konsol, er GPU'en i stand til at trække spil i 4K og understøtter op til 240 Hz skærme. Endnu vigtigere er, at denne konsol understøtter ray tracing, hvilket indebærer, at grafikkortet er baseret på NVIDIA Turing-arkitektur. Sidstnævnte fremgår ikke helt af specifikationslisten, så har GPU'en på billedet en DVI-port, og den ikke længere er tilgængelig på Ampere grafikkort.

KFConsole-5.jpg

KFConsole-3-1200x800.jpg

Konsollen er også udstyret med Seagates 1 TB NVMe SSD. KFC hævder, at denne konsol ”runs better than any other console”.

KFC Gaming.JPG

Konsollen har et eksklusivt chicken chamber, som tilsyneladende vil varme maden op, mens du spiller.

Chiken-Chamber.jpg

KFConsole-1-1200x800.jpg

KFConsole-2-1200x800.jpg


KFConsole specifikationer:

VR READY

Get on your feet and enjoy the world of Virtual Reality while the smell of fresh chicken captures your senses.

Ray Tracing

RAY TRACING

Rays of light individually simulated creating true to life shadows and reflections that will immerse you in selected games more than ever before.

240fps with 240Hz

240FPS WITH UP TO 240HZ OUTPUT

Enjoy smooth and fluid high-frame-rate gameplay at up to 240fps for ALL games, with support for 240Hz output on 4k displays

4K TV Gaming

4K-TV GAMING

Enjoy your favourite games in Finger Clickin’ Good 4K quality on supported devices.


Virksomheden har ikke specificeret, om dette produkt nogensinde vil blive solgt, og i så fald, hvor meget KFConsole vil koste.


Source & Image credit:

Coolermaster