Cooler Master lancerer Synk X

Cooler Master Synk X
Hvis du gerne vil have lidt mere indlevelse og feedback med i dine gaming sessions, så kan det være Synk X gaming stolen fra Cooler Master er noget for dig.

Cooler Master Synk X stolen er designet til, selvfølgeligt at være et sted du kan plante dig, når der skal spilles. Den er dog også lavet med en masse andet indbygget primært af det vibrationsmortorer, som konverterer lyd input fra dine spil til vibrationer. 

Alt det er naturligvis for at skabe en mere medrivende oplevelse af dine spil, men det kan naturligvis også bruges, hvis du ser film eller andet medieindhold. 

Synk X stolen forbinder du via Bluetooth, hvilket betyder at du kan bruge den til et væld af forskellige enheder. Den tilslutning betyder også, at det er en trådløs oplevelse og der er altså ikke noget behov for at være forbundet med kabel på andre tidspunkter, end når det indbyggede batteri skal lades op. Cooler Master angiver batteritiden til et sted mellem otte og fire timer, alt efter hvor mange og kraftige effekter man bruger. 

4. User-friendly Experience.png

Indbygget i stolen er også et kontrolpanel, hvor man let og hurtigt kan vælge in- og outputs og tilpasse indstillingerne. 

Den nye grad af indlevelse kommer dog ikke uden en pris, og Synk X lander med en pris på den dyre side af 10.000 kroner.  

Vores partnere