Fractal Design klar med "Gaming" stol

Fractal Design Refine
På dette års Computex messe i Taiwan har Fractal Design nye produktkategorier og har blandt andet bevæget sig ind på markedet for stole med deres nye Refine serie.

I forbindelse med Computex præsenterer Fractal Refine, en kontorstol, der kombinerer den ergonomiske komfort fra high-end kontorstole med intuitive kontroller og et æstetisk design, der løfter gaming-stationen. Refine fås i mesh, stof og Alcantara finish og med premium funktioner som en flydende synchro-tilt mekanisme, 4D armlæn og justerbar lændestøtte, er den designet til at give komfort til lange gaming-sessioner.

Refine_and_Scape_01.jpg

Refine er tilgængelig i adaptivt, åndbart mesh eller blødt, polstret stof i enten lyse eller mørke farvepaletter. Den fås også i blød Alcantara®, et materiale, der normalt findes i luksusbiler. Alle kombinationer tilbyder ekstra komfort gennem polstrede armlæn og en aftagelig hovedstøtte af memory foam, samtidig med at de tilbyder en robust, glasfiberforstærket ramme og aluminiumsfodkryds for stabilitet. 

Refine_01.jpg

Resultatet er en gaming-stol designet til at give komfort, ergonomisk støtte og justerbarhed, samtidig med at den forbedrer gaming-stationens æstetik.


Fractal Refine vil være tilgængelig verden over i Q3, 2024 i følgende modeller:

  • Refine Mesh Dark – $549,99
  • Refine Mesh Light – $549,99
  • Refine Fabric Dark – $549,99
  • Refine Fabric Light – $549,99
  • Refine Alcantara® Dark – $899,99

Vi afventer stadig melding fra Fractal Design on lokale priser.

Vores partnere