Project Brooklyn: Vild gamer stol fra Razer

concept oled monitor iskur project razer gaming chair brooklyn
Er du træt af at sidde ved skrivebordet som alle andre, når du gamer? Razer har måske løsningen til dig med deres concept stol, som de kalder Project Brooklyn. Stolen skal give dig cockpit fornemmelse med 180 grader synsfelt.

Straks når man ser stolen fra Razer ligner det en stol fra en science fiktion film. Stolen har nemlig indbygget OLED skærm, som blive trukket ud når du har sat dig i stolen og er klar til at game. Udover det har armlænet et bord monteret, så du har mulighed for at have mus og tastatur liggende på. Hvis du bruger controller og ikke har behov for bordet, kan det foldes tilbage i armlænet.

project gaming brooklyn monitor razer iskur concept chair oled.gif

For at give dig en endnu mere levende oplevelse af spillet, har stolen haptic feedback. Dette skulle give vibrationer i sædet hvis din karakter for eksempel hopper i vandet eller lander på jorden fra et større fald.

razer monitor concept brooklyn gaming oled iskur project chair.jpg

For at du ikke svømmer i ledninger, har Razer selvfølgelig sørget for at de går om bag sædet. Så du kan holde din nye gamer station pæn og stilren.

Projektet kommer fra Razers første gamer stol Iskur, som havde en pris på $499, her var der dog ingen skærm inkluderet.

Razer har ikke været ude med en pris endnu, men vi skal nok ikke forvente det bliver billigt i første omgang. LG har selv været ude og fortælle omkring deres fleksible 65” OLED panel, som kom sidste år til en pris på $87.000.

gaming concept project monitor oled brooklyn iskur razer chair.jpg

Stolen er stadig et koncept produkt, og vi skal derfor ikke forvente at se den i butikkerne foreløbigt.

Credit: Razer

Vores partnere