HALL AUDIO tilbyder trådløse højttalere

Vi kan i dag byde velkommen til et helt nyt produkt, fra en spændende dansk virksomhed. Det drejer sig om producenten HALL AUDIO, som har sendt os et eksemplar af deres topmodel HALL Simplifier S aptX til en test. Det er en Bluetooth forstærker, der gør din lyd mere mobil. Simplifier S aptX er den simple og eksklusive løsning til dig, der ønsker at gøre dine højttalere trådløse.

tweak_dk_hall_audio_logo 

 

Simplifier S aptX er den simple og eksklusive løsning til dig, der ønsker at gøre dine højttalere trådløse.


Du har måske ikke hørt om HALL AUDIO før, og det er der ikke noget at sige til. Ikke desto mindre står du nu over for en præsentation, af et meget spændende danske firma anno 2016, der producerer udstyr til lyd. Mere præcist, producerer HALL AUDIO trådløse forstærkere, der kan købes med almindelig Bluetooth forbindelse, og den forbedrede aptX teknologi, for en optimal lydkvalitet. Simplifier S aptX, og de andre trådløse modeller som HALL AUDIO fører, er en simpel løsning, hvis man ønsker at gøre sine højtalere trådløse. Alle Bluetooth enheder kan forbindes med forstærkeren, og man kan ligeledes forbinde fx et TV vha. mini-jack indgangen.

 

Vi har været lidt frække, og låner introduktionen til HALL AUDIO fra deres egen hjemmeside. Her kan de fortælle følgende om sig selv:

 

HALL AUDIO udspringer fra et byg-selv-projekt, da Ulrik Tuemand i foråret 2015 besluttede sig for at lave sin egen højttaler. Han havde en ambition om at indbygge en trådløs forstærker, som ledte til en del research på området, og satte ham i kontakt med en leverandør. Ulrik videreudviklede produktet, og en HALL 2x8W prototype blev til. Prototypen blev hurtigt populær blandt familie og venner, hvilket blev spiren til HALL AUDIO.

 

tweak_dk_hall_audio_simplifiersaptx_100

 

Virksomheden er grundlagt af Ulrik Tuemand og Marie-Louise Larsen, der selv samler og pakker de trådløse forstærkere. Det giver mulighed for at kvalitetstjekke hver enkelt enhed, inden den sendes ud til dig. Parret har indrettet kælderen i deres fælles hjem som kontor og produktionshal, og produkterne sendes fra den lokale Dagli’ Brugs i Brylle.

 

Den model vi har fået tilsendt til test, er deres Simplifier S aptX, som er den dyreste af de fire versioner af forstærkere de tilbyder. Da forstærkeren ankommer i en almindelig brun forsendelsespakke, godt pakket ind i bobleplast, springer vi direkte videre til et par billeder af hvad der er i kassen, når man åbner den.

 

Hvad finder vi i kassen:

 • HALL AUDIO Simplifier S aptX
 • Brugervejledning
 • Strømforsyning

tweak_dk_hall_audio_simplifiersaptx_006

 

Det er altså the bare minimum vi får med i pakken, men det er også alt der er brug for.

Simplifier S er et håndlavet produkt, hvor Strøjers Møbelfabrik står for at klargøre træet. Derefter rykker vi videre til Brylle, hvor det færdige produkt skal samles, testes og sendes ud til kunderne.

 

Simplifier S aptX har forgyldte Monacor skrueterminaler på bagsiden, der tager imod bananstik, såvel som ledninger. Derudover finder vi den lille switch, der skifter mellem Bluetooth og mini jack connection, og selvfølgelig indgangen til strømforsyningen.

 

tweak_dk_hall_audio_simplifiersaptx_003

 

HALL AUDIO Simplifier S aptX er et smukt stykke håndværk, som man kan se på billederne. Indmaden er pakket flot ind i en håndlavet trækasse, som står flot på stort set alle overflader. Vi har i denne test modtaget den lyse model, men den fås også med mørkere træ, eller i plasticdesigns, hvis man går efter de billigste udgaver.

 

AptX løsningen sikrer en bedre lydkvalitet. Her kan du finde mere information om teknologien:

Simplifieren fungerer på den måde, at den sørger for at der kommer strøm til de forbundne højttalere, og samtidig giver en trådløs Bluetooth forbindelse til disse, så man kan streame musik, radio, podcasts, eller lyden fra et TV, computer, smartphone eller tablet.

 

Det er en elegant løsning, og fungerer som ren Plug’n’play. Har du leget med højtalere før, kan du gå til denne forstærker uden at se på vejledningen, og er det første gang du bruger sådan en forstærker, vil det ikke tage dig mere end fem minutter at sætte det hele op.

 

Se bl.a. viden du kan gå til herunder, hvis du klikker på HALL AUDIO logoet. Nedenstående video har to børn der demonstrerer hvordan HALL AUDIOs forstærkere skal sættes op.

 

tweak_dk_hall_audio_logo

 

Når højtalerne er forbundet, og her kan man forbinde enten to eller fire højtalere på en gang, er forstærkeren klar til at spille. Den er kompatibel med Spotify, TDC Play, Yousee Play, Pandora, Deezer, TuneIn, Google Play Music, SoundCloud, Tidal og mange andre tjenester du kan komme i tanker om.

 

Specifikationer:

 • FARVE: Lys, Mørk
 • FORSTÆRKER TYPE: Digital klasse D
 • EFFEKT: 8W RMS pr. kanal
 • STRØMFORSYNING: 12V 5A medfølger
 • TILSLUTNING: Jackstik 3.5 og Bluetooth 4.0
 • PROTOKOL: A2DP, aptX
 • UDGANG: 4 Monacor bananstik, skrueterminaler
 • VÆGT: 0,3 kg
 • DIMENSIONER: 112,52 mm x 84,62 mm x 41,25 mm

 

 

Lad os gå videre til testen, som I finder på næste side.