Bang & Olufsen Beosound A1

A1 B&O
Det kan være vanskeligt at finde en Bluetooth-højttaler, der kan håndtere dit smart home, og fungerer udendørs såvel som i dit hjem.


Bang & Olufsen hævder at have svaret med anden generation af Beosound A1, og hvad det siger er verdens første Bluetooth-højttaler med fuldt integreret Alexa.

Nu er det vigtigt at tage dette postulat med et vist forbehold – da andre transportable højttalere som UE Megablast kan oprette forbindelse med Alexa via Wi-Fi - men Beosound A1 er kun afhængig af Bluetooth for at gøre dette. Dette betyder, at så længe du har tilgang til data, behøver du ikke en Wi-Fi-forbindelse for at få adgang til Alexa's smarts eller kontrollere dine smarte hjemmeenheder.

Ud over den indbyggede Alexa har den puckformede Bluetooth-højttaler fået en let redesign med et slankere design, der skulle være fuldstændigt støv og vandtæt, ifølge virksomheden.

Bang & Olufsen siger, at Beosound A1 leveres med en IP67-certificering, hvilket betyder højttaleren er modstandsdygtig over for vandindtrængning op til 1 meters dyb i 30 minutter og er beskyttet mod sand og snavs, så brugerne kan nyde musik uden for ved poolen eller på stranden.

Batterilevetiden noteres til 18 timer.

Prisen placerer sig omkring 1300 kroner.