Apple stopper salget af Logitech, Bose og Sonos

Bose apple headsets logitech
Apple er stille og roligt stoppet med at sælge konkurrerende hovedtelefoner og trådløse højttalere fra rivalerne Logitech, Bose og Sonos. Rapport fra Bloomberg fremhæver, at dette kunne være en indikation af, at Apple kunne være på vej med nyt lydudstyr.

Med en begivenhed, der rygtes at finde sted den 13. oktober, kunne Apple meget vel have lydudstyr på trapperne. Publikationen bemærker, at alle hovedtelefoner og højttalere fra de førnævnte mærker forsvandt fra Apples onlinebutik i slutningen af september.

Bloomberg rapporterer endvidere, at ansatte i fysiske Apple Stores de seneste dage blev instrueret om at fjerne produkter fra deres hylder. Apple lager nu udelukkende mærkevarer som AirPods ud over produkter fra datterselskabet Beats.

bloomberg, apple, stopper salget af andre brands.JPG

Investorer reagerer allerede på nyhederne, da aktieværdien i Logitech og Sonos er faldet med henholdsvis 6,52 procent og 5,69 procent før ændringen hos Apple. Rygter antyder, at Apple arbejder på et sæt over-ear-hovedtelefoner samt en "mini"-version af sin HomePod-smarte højttaler, der har en lavere pris i forhold til originalen.

At gøre plads til mærkevarer er ikke en ny strategi for Apple. I 2014 stoppede virksomheden med at sælge Fitbit wearables for at give plads til sit kommende Apple Watch.