ASUS ROG Delta S Wireless: Test

lightweight Delta multiplatform S ROG Wireless ASUS headset over-ear gaming
ASUS har endnu engang udvidet deres headset serie, Delta S. Denne gang er den blevet forsynet med en trådløs udgave, som skaber et kompromis med vægt, batteri tid og lyd. Selvom de er blevet udstyret med et batteri, så holder de stadig vægten i forhold til den kablet udgave. Vi tager et kig på om ROG Delta S Wireless, går på kompromis med lyden, i forhold til de kablet modeller.

Inden vi kaster os ud i selve testen skal vi have kigget på specifikationerne.     

Specifikationer på ASUS ROG Delta S Wireless

 • Type: Over-ear gamer headset
 • Frekvensgang: 20 – 20.000 Hz
 • Volume control: On Ear Cup
 • Drivers: 50mm – Neodymium magnet
 • Lydkontrol på headset: Mic mute, lydstyrke, styring af lyd, 3-way switch
 • Stik: trådløst, USB-A til USB-C 
 • Hi-Fi DAC: -
 • Hi-Fi Amp: -
 • Kanaler: Virtuel 7.1
 • Vægt: 300 gram
 • Batteri: 1800 mAh
 • Support for følgende: PC, Mac, Playstation 4 og 5, Nintendo Switch og smartphones


Rundt om ASUS ROG Delta S Wireless

ROG Delta S kommer i en sort kasse, med de røde farver som matcher deres ROG logo. På fronten har vi et billede af Delta S wireless. I bunden har vi navnet ”ROG Delta S Wireless”, sammen med en tekst under, som fortæller de både kan forbindes via 2.4 GHz og Bluetooth. I toppen har vi nogle mærker med blandt andet Discord og Teamspeak certificering og understøttelse til Playstation 5.

headset Wireless over-ear lightweight ROG multiplatform S ASUS gaming Delta.JPEG

På bagsiden får vi information omkring nøglefunktionerne med Delta S Wireless. Headsettet kommer med omkring 25 timers batteri tid, og 15 minutters opladning giver 3 timers brug. Headsettet gør brug af AI beamforming mikrofon, som vi også har set det hos ROG Fusion II 500.  Hvilket gør vi ikke finder nogen ekstern mikrofon på headsettet. 

multiplatform gaming Wireless lightweight Delta headset ASUS ROG S over-ear.JPEG

I kassen har vi udover selve headsettet, ekstra ørekopper i stof, USB-A til USB-C ledning, USB-C adapter og nogle manualer. Dongle til headsettet sidder i højre ørekop, ved hjælp af magnet, så den ikke kan falde nemt ud. 

S gaming multiplatform headset Wireless Delta ROG over-ear ASUS lightweight.JPEG

Med Delta S Wireless, har vi sagt farvel til RGB på kopperne. I stedet har ASUS valgt at kombinere hvid og sort, for at skabe et stilrent headset og flot headset. På selve bøjlen er headsettet forsynet med kunstlæder, sammen med memory foam, for at skabe god komfort ved brug. 

Wireless ASUS gaming S multiplatform lightweight Delta ROG over-ear headset.JPEG

Kopperne er store, og har god plads til ørerne. Fremfor den mere runde form, er de blevet mere ”formstøbte” efter et øre. De monteret puder i kunstlæder, skulle give en mere isoleret lyd, samt nemmere rengøring. Hvor stofpuderne giver mere komfort i form af luft til ørene.

ROG Wireless lightweight ASUS gaming over-ear headset Delta multiplatform S.JPEG

På venstre kop har vi justering af lyden, sammen med mute, en multimedie knap, én 3-way switch, som gør vi enten kan slukke, skifte til 2.4 GHz eller Bluetooth. Til sidst har vi indgang til USB-C, når headsettet skal oplades. 

over-ear S Delta Wireless ASUS ROG gaming multiplatform lightweight headset.JPEG

headset multiplatform lightweight Delta gaming Wireless over-ear S ASUS ROG.JPEG

S lightweight over-ear ASUS headset multiplatform ROG Wireless Delta gaming.JPEG

Softwaren – ASUS Armoury Crate 

ASUS ROG Delta S Wireless gør brug af ASUS egen software Armoury Crate, hvor de har samlet deres produkter. Af menuer har vi Audio, Power og Firmware Update. Den første kan vi indstille på selve lyden i headsettet, enten ved selv at indstille equalizer eller bruge de indstillinger som ASUS forsyner dig med. 

multiplatform Wireless Delta headset ROG S lightweight ASUS gaming over-ear.png

S multiplatform headset gaming ROG lightweight over-ear Wireless Delta ASUS.png

Næste menu er Power, her kan vi holde øje med batteriet, samt indstille hvornår headsettet skal gå i sleep mode.  

ASUS lightweight headset ROG S over-ear gaming Delta Wireless multiplatform.png

Testen – Lyden, brugen og komfort

Det er blevet tid til selve testen af Delta S Wireless. Hvor vi skal igennem komfort, musik og spil for at se hvordan headsettet klare sig når det bliver brugt i hverdagen. 

Efter at have brugt Delta S Wireless i noget tid, vil jeg slå fast, at komforten har overrasket mig meget. Vægten er så langt nede, at den matcher vægten på Delta S, uden batteri. Formen har dog ikke ændret sig, og det gør også at det kan give problemer, hvis dine ører ikke passer til den form som koppen har. 

Går vi videre til hvordan lyden så er, hvad jeg har kunne finde frem til har Delta S Wireless ingen DAC eller AMP, som blandt andet findes på deres kablet udgave. Jeg formoder det har noget med pris og vægt, siden de har valgt ikke at tilføje denne del. Det gør også at musikken ikke rigtig får lov til at skinne igennem, jeg vil mene her headsettet er okay, og kan fungere fint, hvis du hører musik engang imellem. 

Det er et gaming headset, og det er også en anden snak, når vi kommer over i den genre. Efter jeg satte ”FPS” konfig i Armoury Crate, blev der justeret på lyden til at fungere rigtig godt i spillet. Det er tydeligt der bliver skruet op for tonerne i forhold til at kunne hører fodspor og få en retning, hvor fjenden er. Hvilket gør headsettet fungere rigtig godt til det, som det er ment til, nemlig gaming. 

Pris

Jeg har fundet ASUS Delta S Wireless til en pris på 1.815,- DKK. 

gaming ROG S ASUS Delta Wireless multiplatform over-ear headset lightweight.png

Konklusion

ROG Delta S Wireless fra ASUS, er endnu et nyt skud på stammen i en serie af headsets. Denne gang har ASUS valgt at tilføje en trådløs udgave, og det har selvfølgelig medført nogle kompromiser, for hvad jeg vil formode at holde pris og vægt nede på headsettet.  

Hvad angår lyden, så klare den jobbet rigtig godt under gaming, men når det kommer til musikken så får lyden ikke rigtig lov til at skinne igennem med de nuancer og toner som der kan være. 

Når det så er sagt, så er det stadig et headset som har en rigtig god vægt, specielt for et trådløst headset, og det er stadig yderst brugbart til gaming, og hvis du ikke er kræsen med lyden, når det kommer til musikken. Den lave vægt giver også en god komfort og det kan være svært at mærke forskel om du sidder med det trådløse headset, eller tilsvarende med kabel.  

Vi er nået til ende på testen af ROG Delta S. Headsettet holder sit lidt anderledes design som resten af Delta serien, det samme er gældende for den komfort headsettet kommer med, selvom det godt kan gå hen at blive en smagssag. 

Endnu en god ting omkring Delta S Wireless er hurtig opladning, du kan på en kort pause fra dit spil, opnå 3 timers batteritid, kun med 15 minutters opladning, eller ved fuld opladning har du til 25 timer. 

ROG Delta S Wireless fra ASUS ender derfor med en score på 8 ud af 10. Her handler det mest om prisen som du betaler kontra den overordnet lyd du får. For selvom lyden er god til gaming, så manglede den stadig det sidste under musikken. 

Godt

 • Mellem god lyd til musik
 • Fornuftig lyd i spil
 • Lækkert design
 • Trådløst 
 • Brugervenlig software
 • Komfort
 • Vægt
 • Hurtig opladning

Knap så godt

 • Lyd kontra pris

Score: 8lightweight Delta multiplatform S ROG Wireless ASUS headset over-ear gaming.JPEG

Vores partnere