Beoplay E8 Sport henvendt til fitnessfanatikere

Beoplay E8 Sport 2020
Bang & Olufsen målretter deres nyeste Beoplay E8 Sport trådløse ørepropper mod fitnessfanatikere. Bang & Olufsen har taget sine første skridt mod det sporty forbrugerelektronik segment med lanceringen af et par ægte trådløse ørepropper, Beoplay E8 Sport.


Mens mange par AirPods-alternativer er velegnede til træning, har det danske brand specifikt designet sin Beoplay E8 Sport som ideelle ledsagere til fitnessfanatikere, som gerne giver lidt ekstra gas på budgettet til gadgets.

Med henblik herpå kan de sportslige versioner af de eksisterende E8 ørepropper prale med en IP57-certificering, hvilket betyder, at de er beskyttet mod støv, sved og vand på op til 1 meter i 30 minutter.

https___hypebeast.com_image_2020_06_bang-and-olufsen-beoplay-e8-sport-wireless-earphones-release-information-6.jpg
Image credit: B&O

En riflet struktur på knopperne hjælper med håndteringen af ørepropperne, når fingrene er våde eller svedige, mens den trådløse opladningskasse benytter sig af gummi og tekstureret silikone ud over korrosionsbestandigt anodiseret aluminium.

For nem kontrol under træning såsom hoppe over musiknumre og aktivering af Transparency Mode (så brugerne kan høre omverdenen) åbne denne funktionalitet på Beoplay E8 Sport med et let tryk eller swipe-gestus på en øreprop.

Beoplay E8 Sport, der understøtter aptX og AAC Bluetooth 5.1 og kan prale af en imponerende 30 timers kombineret batterilevetid, har fem aftagelige ørespidser/tips og tre finner med i pakken.

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport vil være tilgængelige i Oxygen Blue eller Black fra 9. juli, og er prissat til £ 300 ($ 350).

 

Source & Image

Bang & Olufsen