Cooler Master MH670 - Headset til det hele

mh670_wireless_headset_cooler_master
Cooler Master MH670 er et trådløst headset med et slankt og komfortabelt design, og byder på en masse spændende tanker bag. Heriblandt promoverer Cooler Master 2.4GHz wireless konnektivitet og virtuel surround.

Denne artikel er sponsoreret af Cooler Master.

 

Cooler_Master_wireless_headset_mh670.jpg

Cooler Master MH670 er producentens trådløse udgave i MH600 serien. Headsettet er udstyret med flere forbindelsesmuligheder for at kunne bruge headsettet til PC og alle eksisterende spil-konsoller på markedet.    

cm_cooler_master_mh670_wireless.jpg

cooler_master_headset_wireless.jpg

Cooler Master inddrager deres kendte design med den sorte æske, hvor den lilla farve er med til at skabe nuance. Kassen er fyldt med informationer om MH670 headsettet og det samme gælder den aftagelige mikrofon og den medfølgende USB-adapter.

cooler_master_mh670_headset.jpg

wireless_headset_mh670.jpg

Cooler Master har valgt et design på MH670 headettet, som ikke præges af bunker af RGB. I stedet vælger de at gøre brug af et slankt og underspillet design med grå nuancer og et mat sort finish igennem headsettet.Cooler Master MH670 features:

  • Form-Fitting Cushioning - Removable, swiveling ear cups and mesh fabric cushioning for breathability and comfort the the longest gaming sessions
  • High-Quality Audio - Virtual 7.1 surround sound, 50mm Neodymium drivers, and omnidirectional boom mic for crystal clear sound quality on both ends
  • Wireless Audio with Zero Latency - 2.4GHz means no more frustrating audio and comms lag for a truly latency-free solution
  • Universal Connectivity - Versatile optional 3.5mm input allows for use with PC, PS4, XBOX One, Switch - and even mobile devices too.
  • Easy Portability - Everything is detachable or foldable for easy on-the-go storage in a backpack or bag
  • Sleek Styling - Classic cooler Master design with metallic side plates and matte black finish throughout
  • The TYPE-C Adapter - is a USB Type-C connection port. When used with the MH670 Dongle, you can enjoy shocking sound and high-quality wireless transmission on new smartphones, tablets, computers, and laptops

Ørepuderne Cooler Master MH670 headsettet er lavet i PU-læder med indvendigt skum. Dette sikrer en høj komfort, men sørger også for at headsettet sidder tæt til ørene. Begge puder er mærket indvendigt med R og L for at indikere retningen, headsettet skal vende.

mh670_cooler_master_headset_wireless.jpg

MH670 fra Cooler Master gør brug af 2.4 GHz forbindelse, som bliver forbundet med en USB-adapter med tilhørende USB-C adapter. Selvom headsettet er trådløst, går Cooler Master op i at levere en god lydoplevelse, lige meget hvilken enhed det bruges på. Dette sker blandt gennem brug af virtuel surround 7.1 til brug på PC, hvilket gør, at der ikke vil være noget forsinkelse eller latency. For at gøre brug af 7.1 surrround sound, kræves MasterPlus software.

software_2_cooler_master_headset.jpg

software_3_mh670_cooler_master_høretelefoner.jpg

Her har du mulighed for at tænde/slukke for den virtuelle surround, ganske som du kan på knappen på selve headsettet. Du har også mulighed for at lave forskellige surroundprofiler, samt ”flytte” på højttalerne i surround setuppet, for at få tingene til at lyde præcis som du måtte ønske. 

wireless_headset_mh670_cm.jpg

mh670_wireless_headset.jpg


Hvorfor skal man vælge Cooler Master MH670?

- Et headset som virker til flere platforme

- Trådløst, gør tingene mere simpelt

- Alt kan enten foldes eller fjernes

- God lydkvalitet og lag free oplevelse

- 7.1 virtuel surround sound til PC

- Både med komfort og neutralt design som passer til alt