Corsair HS55 Wireless Core: Test

HS55 50mm headset Gaming 266g Omni-directional lightweight Wireless Core Corsair Bluetooth
Er du træt af dyre trådløse headset, og gider du ikke bruge timer på at justere hver enkelt bjælke i equalizeren, for at få den helt rigtige lyd? Så er Corsair kommet med løsningen, med deres HS55 Wireless Core, som er et trådløst gaming headset, som skulle være ren plug and play. Vi skal selvfølgelig tage et kig, og se om det er for meget plug and play, fremfor at få den gode lyd med.

Inden vi kaster os ud i selve testen skal vi have kigget på specifikationerne, da Corsair ikke har dem stående på hjemmesiden, har vi fået informationen direkte fra Corsair via reviewer guide.     

Specifikationer på Corsair HS55 Wireless Core

 • Type: Over-ear gamer headset
 • Frekvensgang: 20 – 20.000 Hz
 • Volume control: On Ear Cup
 • Drivers: 50mm – Custom Neodymium
 • Lydkontrol på headset: Lydstyrke
 • Stik: USB-A 2.0
 • Kanaler: Stereo 
 • Vægt: 266 gram
 • Support for følgende: PC, Mac, Playstation og smartphones

Rundt om Corsair HS55 Wireless Core

HS55 Wireless fra Corsair er et trådløst headset, med både 2,4Ghz forbindelse og Bluetooth. Det kan bruges både med computeren, Playstation og din smartphone. Med sin vægt på 266 gram, er det et headset som vejer lige så lidt, som mange kablet versioner uden batteri. Batteriet holder i 24 timer, og med bare 15 minutters opladning, har du til 6 timers gaming. 

lightweight Wireless Gaming headset 50mm Omni-directional Core Bluetooth Corsair 266g HS55.jpg

Tager vi et kig på indholdet, har vi selve headsettet, dongle, USB-A til USB-C og én manual. 

Bluetooth HS55 266g headset 50mm lightweight Gaming Core Corsair Omni-directional Wireless.jpg

HS55 Wireless er i sort/carbon, og har et meget stilrent design. På toppen af bøjlen har vi teksten ”Corsair” og på kopperne Corsair logo i sølv som bryder den sorte farve. 

HS55 Core Corsair 50mm lightweight 266g headset Gaming Bluetooth Wireless Omni-directional.jpg

Kopperne er lidt over normal størrelse, og har god plads til ørerne. De er monteret med kunstlæder, som sørger for at holde lyden lukket i headsettet.  

headset HS55 Core Bluetooth 266g Wireless Omni-directional Gaming Corsair 50mm lightweight.jpg

På højre kop, har vi knappen til at tænde og slukke headsettet, sammen med en knap til bluetooth/multifunktions knap. 

50mm HS55 Core Bluetooth 266g headset Omni-directional lightweight Wireless Gaming Corsair.jpg

På venstre kop, finder vi USB-C indgang til opladning af headsettet, hjul til at styre lydstyrken/multifunktionsknap, samt en knap til at mute mikrofonen. 

Gaming Corsair 50mm lightweight Core Bluetooth Omni-directional headset HS55 266g Wireless.jpg

Mikrofonen er omni-directional, som gør den fanger lyden fra alle sider. Det gør man ikke behøver at have mikrofonen lige foran munden, for at den opfanger lyden, men det kan også betyde at mikrofonen nemt ville kunne opfange stemmer omkring dig. 

266g 50mm Gaming Bluetooth Wireless headset HS55 lightweight Corsair Core Omni-directional.jpg

50mm Omni-directional lightweight Gaming 266g Core Bluetooth Corsair headset HS55 Wireless.jpg

Testen – Lyden, brugen og komfort

HS55 Wireless er en del af Corsairs Core serie af produkter. Hvilket også gør at der ikke er meget at lave i iCUE, som normalt bruges, men selvom vi ikke har noget software til at ændre på indstillingerne, så har Corsair stadig tilføjet en lille feature. Som tidligere nævnt har drejehjulet, dog flere funktioner end bare at styre lydstyrken, og med den er det muligt at vælge mellem fire indstillinger. ”Standard”, ”Bass Boost”, ”Movie Theater” og til sidst ”FPS Competition”. Når der trykkes på knappen kommer der et lille bip, et til fire gange an på hvilken indstilling den har valgt. Det er en ret simpel måde at gøre det på, og det fungerede også rigtig godt. 

Kigger vi først på komforten, så sidder HS55 Wireless rigtig godt til hovedet, den lave vægt kan mærkes på en positiv måde, og det er svært at mærke det er et trådløst headset. Kunstlæder puderne føles dog lidt hårde, det handler dog mest om vanesag, og det er også med til at headsettet sidder tæt til ørerne og får lukket godt af. 

Kigger vi på hvordan headsettet klare det til musik, blev jeg positivt overrasket. Den formår at skabe en god diskant og tilpas bas på standard indstillinger. Hvis man vælger at trykke en gang, så vi får bas boost, giver det lidt ekstra dybde i musikken. Ikke fordi der var brug for det, men jeg er heller ikke i tvivl om, der sidder nogle der ude og prioritere lidt ekstra brummen. 

Jeg har nu trykket to gange mere, og er kommet over på FPS Competetion, og er gået ind i Rainbow Six: Siege, for at teste videre. Lyden på denne profil har justeret meget på nogle ting. Blandt andet er skud blevet justeret ned, fodtrin har fået et boost. Det gav en utrolig stor fordel, og jeg oplevede ikke lyden fra skud, endte med at overtage hele lydbilledet, jeg kunne stadig have et fornuftigt overblik og jeg kunne nemt lokalisere fjenden, og jeg havde en nogenlunde god fornemmelse af hvor tæt de var. 

Pris

HS55 Wireless Core fra Corsair er ikke kommet ud endnu, men vi er blevet oplyst om en MSRP på 890,- DKK. 

Gaming Bluetooth lightweight Omni-directional HS55 266g headset Core 50mm Wireless Corsair.png

Ønsker du at læse mere omkring HS55 Wireless Core fra Corsair, kan du klikke på banneret ovenover. 

Konklusion

Som sagt er er HS55 Wireless en del af Corsairs Core serie. Det betyder også at det ikke er meningen den skal op og levere samme lyd, som et headset der er tre gange så dyrt. Men alligevel syntes jeg HS55 Wireless overrasker på dette punkt, ikke fordi jeg blev blæst bagover, hvordan den fik alle toner frem i musikken, eller den gjorde mig til en bedre FPS spiller, for den gjorde ingen af de ting. Men den gjorde opgaven overforventning, og leverede en stabil oplevelse til musikken, hvor jeg ikke følte diskanten eller bassen manglede, eller havde for meget af det. 

Komforten var god, og selvom puderne måske var en smule hårde, i forhold til andre jeg har prøvet, så sad de stadig godt til, og jeg følte ikke de var ubehagelige. Kopperne har også god plads, og formen gør også, at øre der er lidt over normalen, stadig har god plads. I kombination med den lave vægt på 266 gram, så er det et headset, som skaber overordnet god komfort. 

Om man er til muligheden for at ændre en masse indstillinger på sit headset eller bare ønsker et plug and play system, så er det en af de ting, som måske kan få dig til at vælge HS55 Wireless fra, men jeg vil dog stadig mene det er et godt valg af entry level headset, og det giver rigtig god lyd for pengene, og med de 24 timers batteritid, så er du godt kørende. 

Det kan være svært at finde nogle decideret punkter omkring headsettet, som burde trække den ned. Selv prisen på omkring 900 kroner, er fornuftigt sat, og det gør headsettet ligger sig midt imellem mange af konkurrenterne, men jeg ender dog stadig med ”kun” at give en score på 9 ud af 10, sammen med Safe Buy. For selvom jeg ikke har kunne finde noget dårligt omkring headsettet, så havde den sidste karakter til scoren, været der, hvis vi var tættere på en lydoplevelse som et af de dyre headset, men stadig med den gode pris som HS55 Wireless kommer med. 

Godt

 • God lyd til musik
 • God lyd til spil
 • Flot design
 • Komfort
 • Vægt
 • Pris
 • 24 timer batteritid

Knap så godt

 • Intet nævneværdigt

Score: 9 + Safe Buy

HS55 50mm headset Gaming 266g Omni-directional lightweight Wireless Core Corsair Bluetooth.jpg


Vores partnere