Jabra udvider Connect serien med Connect 5t

Jabra Connect 5t Titanium Black Lifestyle Male Sofa Laptop Large RGB
I en tid, hvor det at arbejde hjemmefra, er blevet normalen, er det af højeste prioritet for de fleste at have de rette værktøjer og den rette teknologi.

Ifølge Jabra’s Hybrid Ways of Working 2022 Global Report, vælger 57% af medarbejderne en fleksibel arbejdsmodel, mens 28% udelukkende arbejder væk fra kontoret. Med den viden in mente har man hos Jabra skabt Jabra Connect 5t til de, der arbejder hjemmefra, og som ønsker nogle earbuds, de kan bruge både til hjemmearbejde og i fritiden.

Jabra Connect 5t Titanium Black Lifestyle Female Desk Laptop Large RGB.jpeg

Arbejd hvor som helst og når som helst. Det skulle efter sigende være lige så effektivt at arbejde hjemmefra som at arbejde på kontoret, og med den Hybrid Active Noise Cancellation og vindstøjreduktion, man finder i Jabra’s Connect 5t, er der skabt de bedste betingelser for en effektiv arbejdsdag. 

Disse earbuds har en kombination af indvendige og udvendige mikrofoner, der afbryder støj både inde i og udenfor øret, hvilket gør det muligt for hybridarbejderen at fokusere på opkaldet uden at blive forstyrret. Opkaldsteknologien med seks mikrofoner medfører klar lyd af høj kvalitet ved opkald og 6mm højtalere kan fyre op under din arbejdsplayliste med fyldig lyd. Connect 5t har endvidere SBC, AAC og Qualcomm* aptXTM codecs som forbedrer lyden yderligere.


Connect 5t udvider serien

Connect 5t, der bygger på de nyligt lancerede Elite 5 earbuds, gør det muligt for dig via Bluetooth Multipoint funktionen at være forbundet til to enheder på samme tid, fx en bærbar computer og en smartphone. For Android eller Windows brugere vil Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair sørge for, at dine earbuds forbinder på få sekunder og giver dig mulighed for helt uden besvær at skifte og manøvrere rundt. Med Spotify Tap playback kan alverdens ønskelig musik tilgås med et tryk. 

Jabra Connect 5t Titanium Black Contextual Home 01 Large_5000px_RGB_300dpi.jpeg

Brugere kan få op til 7 timers batteritid i deres earbuds og op til 28 timer med det Qi-certificerede opladningsetui og - medfølgende trådløs oplader. Hurtigopladning er tilmed en egenskab som giver brugerne en times strøm på blot 10 minutter – perfekt til opkald, der strækker sig over en hel dag.

Jabra Connect 5t Angle 2 Titanium Black LB Large CMYK.jpeg

”Vi har alle oplevet opkald, hvor lydkvaliteten er dårlig grundet støjende omgivelser. Vores vision for Jabra Connect-serien er styret af et ønske om, at folk både skal lyde og se professionelle ud, uanset hvor de befinder sig i hjemmet. Alle skal have friheden til og muligheden for at arbejde, mens de er på farten, og Connect 5t er en perfekt tilføjelse, der kan give dem netop det,” siger Calum macDougall, SVP hos Jabra.

Jabra Connect Family Contextual Beauty Large_5000px_RGB_300dpi.jpeg

Jabra Connect-serien består af de nye Connect 5t samt over-the-head headsettet Connect 4h, der giver en anderledes opkaldsoplevelse fra PC’en, og endelig Connect 4s, som giver dig en speakerphone af professionel karakter til de af dine mødeopkald, der foregår i hjemmet.


Jabra Connect 5t egenskaber og specifikationer:

 • Opkaldsteknologi med 6 mikrofoner – klare opkald ved virtuelle møder
 • Hybrid Active Noise Cancellation – blokerer støj fra omgivelserne og skaber bedre
 • koncentration
 • Intelligent forbindelse – forbinder med to enheder på samme tid via Bluetooth Multipoint
 • og Google Fast Pair og/eller Microsoft Swift Pair, så du kan være forbundet på få sekunder.
 • Spotify Tap giver nem adgang til musik.
 • Op til 7 timers batteritid, 28 timer med opladningsetuiet – opkald i løbet af hele
 • arbejdsdagen.
 • 6mm højtalere – sikrer fyldig, tilfredsstillende lyd både i og udenfor kontortid
 • Håndfri stemmeassistent – Google Assistant* og indbygget Alexa håndfri assistance på
 • farten
 • Trådløs oplader inkluderet


Jabra Connect 5t vil være tilgængelig til en vejledende pris på DKK 1.299 og forhandles hos Power og Elgiganten fra midten af oktober 2022.

Vores partnere