Leak: Her er Oculus Quest 2 VR headsettet

Facebook Oculus Quest 2 VR
Bevidst eller et smart marketingstiltag? Facebook har lækket sit kommende Oculus Quest 2 VR-headset.

Til at begynde med forbedrer headsettet ergonomien og komforten med tilføjelsen af et blødt stof, mindre fysisk størrelse og dertilhørende mindre vægt. Alt dette betyder, at det i teorien burde være mere behageligt end den første generation af Oculus Quest.

Desuden er der også forbedringer under overfladen. Facebook bruger Qualcomms dedikerede VR-chipsæt, Qualcomm XR2 sammenlignet med Snapdragon 835 på Oculus Quest. Der er også mere RAM, 6 GB, og mere lagerplads i headsettet til dine apps og spil.

Quest 2 har 2K opløsning pr. øje, hvilket er den højeste Oculus-opløsning til dato. Videoerne på Facebooks hjemmeside afslører ikke opdateringshastigheden, men det rygtes at være 90Hz på Quest 2.

oculus-quest-2-vr-leaked.jpg

msedge_VecVsJorhv.pngSource: Facebook blueprints

Virksomheden har også moderniseret controllerne. De er nu mere ergonomiske. Plus, headsettet understøtter håndsporing. Så gældende for nogle spil, vil du være i stand til helt at droppe controllerne.

Bortset fra dette kommer Quest 2 også med support til Oculus Rift PC-titler out-of-the-box.

Source: Facebook blueprints

Selvom mange detaljer er afsløret, mangler vi en væsentlig faktor, prisen på det kommende Quest 2 VR-headset. Forhåbentlig bliver det mere overkommeligt end den oprindelige Quests pris på $ 399, men vi bliver nødt til at vente på en officiel meddelelse for at få disse detaljer med.

Læs mere her

 

Source & Image credit:

Facebook, The Verge