Cooler Master MasterBox NR200P - Power i en lille pakke

masterrbox
*SPONSORERET INDHOLD* Et kraftigt gaming system behøver ikke optage ret meget plads på bordet, og modsat hvad mange måske tror, kan kraftig gaming hardware sagtens holdes kølig i et lille kabinet.

Minimalisme har altid været en central del af nordisk design og indretning. Det er dog desværre ret tit svært at kombinere med en seriøs gaming hobby. Hvis man gerne vil have en high end gaming PC, så ender de tit med at fylde en del. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet mere. Mere effektiv hardware kombineret med veldesignede køleløsninger og kabinetter betyder, at man faktisk kan få en meget kraftig PC, som ikke fylder ret meget. 

Det er netop det jeg vil kaste mig over i dag, i samarbejde med Cooler Master, som sammen med MSI, HyperX og Kingston har sponsoreret denne artikel og video. GIVEAWAYS: DELTAG SOM MEDLEM AF TWEAK I LODTRÆKNINGEN OM MASSER AF PRÆMIER HVER MÅNED

Kabinettet, som kommer til at huse systemet i dag, er Cooler Masters MasterBox NR200P. Det er et ITX kabinet med en volumen på kun en anelse over 18 liter. Det er dog designet, så der stadig er plads til store grafikkort og fornuftig køling. Det vil jeg sætte på prøve i dag, når jeg fylder det til bristepunktet med high end gaming hardware, og ser hvordan den klare opgaven. 

MasterBox NR200P Hardware dele

Cooler Masters NR200P skal i dag fyldes med et MSI MAG B550I Gaming Edge WiFi bundkort, en AMD Ryzen 9 5900X CPU, 32GB HyperX Fury RAM ved 3600 MHz og et MSI Ventus RTX 3070 grafikkort. 

Det får følgeskab af ikke mindre end 2TB lynhurtigt og kompakt lager i form af to KC 2500 NVMe M.2 drev fra kingston. 

CPUen skal køles af Cooler Masters MasterLiquid ML240L V2 køler og hele systemet får kraft fra Cooler Masters V750 SFX Gold strømforsyning. 


LÆS OGSÅ: Cooler Master - MasterBox NR200P Anmeldelse

I det hele taget en solid samling hardware, der giver kraft til gaming og masser af plads til selv moderne spiltitlers voksende pladskrav. Hvis alt det kan samles i kun 18 stilfulde liter, så kan det vist ikke gøres mere effektiv. 

MasterBox Kompakt system.jpg

Selve byggeprocessen i MasterBox NR200P er dejlig ligetil. På trods af den lille størrelse er NR200P kabinettet utroligt let at arbejde i, fordi det er så modulært. Alle panelerne kan fjernes, så man har adgang fra alle sider når der skal installeres hardware. Når man arbejde på så lidt plads, som man bliver nødt til her, så er det en fantastisk feature. 

Hvis vi skal se lidt på hvor godt kabinettet klarede opgaven, så gik det også meget godt. Det samlede system blev sat under fuld belastning. Det vil sige både processor og grafikkort blev sat under press ved hjælp at syntetiske benchmarks kørt på samme tid.

NR200p Load resultater.jpg

Efter tyve minutter toppede temperaturerne på omkring 65 grader for grafikkortet og 62 grader for processoren. For et system med et RTX 3070 grafikkort og en Ryzen 9 5900X CPU med 12 kerner og 24 tråde klemt sammen i et kabinet på kun lidt over 18 liter er det gode resultater. 

Det er et rigtigt godt eksempel på, at man ikke behøver et stort kabinet i fuld størrelse for at kunne bygge et system med high end hardware og fornuftig køling. Hvis man vælger de rigtige dele og sammensætter sin hardware ordentligt kan man komme meget langt i en lille størrelse.

Læs mere om Cooler Masters MasterBox Nr200P på Cooler Masters hjemmeside her ellers læs vores tidligere anmeldelse lige her på Tweak.