DeepCool lancerer MC310 ultra let gaming mus

DeepCool MC310
DeepCool har netop lanceret deres MC310 gaming mus som er designet til at være en super letvægts gaming mus. Det er samtidigt også DeepCools første skud indenfor gaming tilbehør.

DeepCool er ellers, som deres navn måske også antyder, mest kendte for deres PC tilbehør i form af køleløsninger og kabinetter. De vil dog nu udvide deres udvalg, og den nye MC310 letvægts gaming mus er første skridt i den retning. 

MC310 har fokus på at være i den lette ende. Den kommer ind med en samlet vægt på kun 75 gram. Det er blandt andet opnået ved det åbne honeycomb design, som også er set på andre mus af samme type. 

DeepCool MC310 honeycomb design

I følge DeepCool er musen designet til at passe til de fleste greb. Den burde kunne bruges til både claw, fingertip og palm greb af brugere med medium til store hænder. MC310 kommer med en optisk sensor på 12800 DPI. De premonterede PTFE fødder er med til at sikre et let og friktionsløst glid over de fleste overflader. 

DeepCool MC310 gaming mus

DeepCool er ikke hoppet på en trådløse vogn, men har i stedet for valgt at holde sig til et USB kabel til forbindelsen. De har dog sørget for, at det er et let og fleksibelt kabel, så det ikke kommer i vejen for brugeren. 

MC310 er designet så den kan bruges af både højre- og venstrehåndede og har i alt syv knapper. De kan alle sammen programmeres via DeepCools medfølgende software. Det er også her du kan indstillinge ting som DPI og det RGB lys, som selvfølgeligt også er en del af MC310.

DeepCoosl første skud i bøssen inden for denne type tilbehør lander i løbet af oktober måned. Det bliver spændende at se, om de kan formå at skille sig ud fra mængden i et allerede ret mættet marked. 

Læs mere om MC310 hos DeepCool.


Vores partnere