SteelSeries afslører nye Aerox 3 gamingmus

areox 3 steelseries
SteelSeries har afsløret deres nyeste 'Aerox 3' gamingmus med et ultralet design og IP54 rating.

SteelSeries er en velkendt figur i perifere markedet. I årenes løb har de udviklet et fremragende ry for at producere mus, headset med mere i høj kvalitet - se bare på SteelSeries Sensei, en af branchens mest populære og holdbare gamingmus. I dag håber virksomheden at fortsætte denne tendens med den nye Aerox 3: en ultralet gamingmus.

Musen vejer kun 66 gram, og den kommer i to varianter: en trådløs model og en standardversion.

steelseries gamingmus aerox 3.JPG

Aerox 3 er den første SteelSeris mus nogensinde, der har USB-C-forbindelse. For et firma, der blev grundlagt for næsten 20 år siden, er det et smukt stort spring fremad, og det baner endelig vejen for hurtig opladning.

Gældende for den trådløse Aerox 3 kan du faktisk få mere end 40 timers brug på en enkelt 15-minutters opladning, hvilket vil være mere end nok for mange mennesker. Oplades Aerox 3 100 %, kan du forvente 200 timers batterilevetid i Bluetooth-tilstand eller over 80 timers brug i high-speed 2,4 GHz-tilstand.

Begge varianter af Aerox 3 har unikt designede bund- og topplader: i stedet for at være massivt metal eller plast har pladerne snesevis af diamantformede udskæringer, hvilket sandsynligvis bidrager til enhedernes lave vægt.

Begge gamingmus har RGB-belysning, der kan tilpasses fuldt ud.

gamermus aerox 3 Steelseries.JPG

Så vidt angår performance, lover SteelSeries nye "TrueMove Air" -sensor "true 1-to-1 tracking" " til den trådløse Aerox 3. Denne sensor har 18.000 CPI, en sporingshastighed på 400IPS og en acceleration på 40G.

Den kablede Aerox 3 bruger en anden sensor, kendt som TrueMove Core. Den har en CPI på 8.500, 300 IPS og 35G acceleration.

Da enheden er kablet, reducerede SteelSeries imidlertid vægten yderligere og bankede den ned fra 66 gram til blot 57 gram. Bortset fra de forskellige sensorer og inkluderingen af et kabel, er denne enhed identisk med dens trådløse modstykke.

Begge mus, er officiel IP54 rated. Dette betyder, at enhederne kan modstå stænk af vand fra "enhver vinkel", hvilket kan være ret praktisk, hvis du har tendens til at have drikkevarer omkring dig uden dine intense gaming-sessioner.

Både Aerox 3 og Aerox 3 Wireless lanceres den 10. november globalt, kan købes på SteelSeries.com til en pris lydende på 799,00 kroner.Source & Image credit:

SteelSeries