CES 2021: Hedgehog er dit private sikkerhedsværn

Hedgehog ces 2021
Selv moderne routere gør det til en udfordring at beskytte dit netværk. Hedgehog, den digitale værge, sigter mod at forenkle sikkerheden i hjemmet.

Traditionelt har din router dannet fundament om internetindgangen til dit hjem. Disse enheder har mange indstillinger til beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhed og tilslutning. Men det kan være en kompliceret affære for den uerfarne slurbruger at bruge, opsætte eller vedligeholde. Routere har ikke holdt trit med de moderne, intuitive designs, der findes i andre gadgets, og har kommet bunker af udfordringerne medmindre du er velbefaren i den teknologiske verden.

Hedgehog, der er beskrevet som en digital guardian, tilsluttes din router og beskytter dit netværk mod en række sikkerheds-, privatlivs- og sikkerhedsrisici.

 

Hvad er Hedgehog?

Hvis din router udnyttes fuldt ud, fungerer den som en buffer mellem dit hjemmenetværk og det bredere internet. Selv da mangler de fleste routere sikkerhedsfunktioner, netværksovervågning og forældrekontrol. Hedgehog knytter sig direkte til din router og tager sig af den ofte komplekse opgave om at beskytte dit hjem.


Hertil er der ikke forbundet nogen form for abonnementsgebyrer for denne service. Enheden er udstyret med 1 GB RAM, 4 GB internt lager og understøttelse af 2,4 GHz og 5 GHz netværk. Den modtager strøm via en USB-C-port og understøtter trådløse Bluetooth-forbindelser.

Primært kan Hedgehog registrere og blokere mistænkelig aktivitet og enheder på dit netværk. Enheden scanner konstant efter ukendte forbindelser og stopper dem. Denne funktion er baseret på en bred vifte af data, herunder oplysninger om over 14 milliarder Internet of Things (IoT) -forbundne enheder.

 

Hvordan fungerer Hedgehog?

Det er muligt at whiteliste, blokere og overvåge enhver tilsluttet enhed. Du kan visualisere dit netværk med Hedgehogs map-funktion. På samme måde kan du også udføre hastighedstest, overvåge udfald og sammenligne testresultater.

Hedgehog-Orange.jpg

Du kan oprette et gæste Wi-Fi-netværk ved siden af disse funktioner og holde dit primære netværk adskilt og sikret. Besøgende har heller ikke brug for en adgangskode, da Hedgehog er NFC-aktiveret. Et hurtigt tryk på enheden muliggør adgang uden brug af password.

Enheden er udstyret med detektion og forebyggelse af indtrængen, drevet af Zobi Home Intelligence. Denne AI-baserede cloud analyse funktion er anonymiseret, så dine data kan ikke identificeres.

 

Hedgehog tilgængelighed

Ligesom mange produkter fremvist på CES 2021 er Hedgehog endnu ikke kommercielt tilgængelig. Den britisk-designede enhed forventes at blive sendt på markedet i begyndelsen af 2021. Hvis du vil garanteres en enhed, kan du forudbestille Hedgehog på virksomhedens hjemmeside.

Du kan også forudbestille en Hoglet, en netdrevet Wi-Fi-extender med en håndfuld sikkerhedsfokuserede funktioner. Hoglet fås som en enkelt enhed eller i begrænsede multipakker. I modsætning til Hedgehog er Hoglet kun tilgængelig i en enkelt farve; orange.


Source & Image credit:

Hedgehog