Bose annoncerer nyt højttalersystem til hjemmet

Bose_Portable_Home_Speaker_sort
Markedet fyldes næsten dagligt med nye smarte enheder til hjemmet, og nu melder Bose sig også ind i kampen om kundernes gunst.


Senest så vi Nye detaljer omkring Sonos Bluetooth-højtaler lækket, der giver brugerne mulighed for at afspille musik via WiFi og Bluetooth. Disse højttalere er endnu ikke lanceret, men det ser ud til, at Bose slår dem på stregen med ”Portable Home Speakers”

Navnet er måske ikke det mest kreative, men modsat er det er ret passende, fordi det beskriver nøjagtigt, hvad taleren tilbyder. Portable Home Speakers er designet med et indbygget greb, der giver dig mulighed for nemt at flytte det med dig fra rum til rum, eller mens du er på farten, og stadig vil have lækker lyd med dig

Ifølge Bose vil Portable Home højttalerne tilbyde 360 graders lyd, “deeper bass than any other portable smart speaker its size”, og har også en meget anstændig 12 timers batterilevetid.

Bose Portable Home Speakers, kommer også med indbyggede digitale assistenter, hvor der vil være support til både Google Assistant og Alexa. Der er også understøttelse af AirPlay 2 til iOS og macOS brugere, selvom brugerne alternativt også kan vælge at bruge enten Bluetooth eller Wi-Fi til trådløs forbindelse.

Højttalerne er også designet til at være vandafvisende med en IPX4 klassificering, så de bør altså være i stand til at overleve stænk, spild og lidt regn.

Prisen er sat til $ 349 og vil være tilgængelig på markedet den 19. september.


Kilde &Image credit:
Bose