Google Maps nu med bedre Apple understøttelse

apple carplay flickr credit
Google Maps får snart nogle ret markante opdateringer til Apple enheder i form af CarPlay Dashboard og Apple Watch understøttelse. Googles kortlægningsapp er en af de mest populære GPS-tjenester på iOS, og med de nyeste tiltag mod Apple-økosystemet, sætter Apple konkurrenterne under pres.

Sådan fungerer Google Maps på CarPlay Dashboard

Google annoncerede den første store ændring af Google MapsThe Keyword heriblandt tilføjelsen af CarPlay Dashbord understøttelse. Selvom Google Maps har arbejdet med Apple CarPlay siden Apple tilføjede sin Dashboard-funktion med iOS 13, var det kun Apple Maps, der viste retninger.

Med understøttelse af Google Maps, kan du se dine retninger, mens du også har adgang til andre centrale CarPlay-funktioner. Hvis du har brug for at springe en sang over, kontrollere en kalenderbegivenhed eller andet, der fungerer med CarPlay Dashboardet, kan du gøre dette uden at miste din navigation.

CarPlay Dashboard er en af de største ændringer, der er kommet til CarPlay siden opstarten, og det er dejligt at se en større tredjeparts-mapping-app fungere med CarPlay Dashboardet.Google Maps vender tilbage til Apple Watch

Er du typen der har svært ved at finde rundt, ville det være nyttigt at have en rutevejledning lige ved hånden på dit Apple Watch.

Google frigiver en app, der fungerer med Apple Watch.

Appen er dog ikke uden begrænsninger. Du kan bruge Google Maps til at navigere til gemte placeringer, f.eks. hjem eller arbejde. Du kan også udpege andre genveje i appen.

Man skal dog først aktivere navigationen på telefonen, inden man præsenteres fortrinvis vejledning på håndleddet.

Google Maps CarPlay Dashboard og Watch tilgængelighed

Desværre er Apple Watch appen ikke tilgængelig endnu. Google omtaler via sin blog, at opdateringer vil blive rullet ud i de kommende uger.

Du kan dog afprøve Google Maps på CarPlay Dashboard på nuværende tidspunkt. Du skal bare tilslutte din telefon til et CarPlay understøttet køretøj and you’re good to go.

 

Vores partnere