HomePod med "iPad-stort display" rygtes snart

homepod__dlwt789yhxme_og
Mark Gurman afslører i sit seneste Powered On-nyhedsbrev, at en ny HomePod-højttaler med "iPad-størrelse" skærm er under udvikling. Apple udforsker også andre smart home enheder, der integrerer Apple TV, HomePod og FaceTime i et enkelt system.

I den seneste udgave af "Powered On" nyhedsbrevet for denne uge, rapporterede Mark Gurman, at en ny HomePod-højttaler med en "iPad-størrelse" display er i øjeblikket under udvikling. Han forventer, at den sandsynligvis vil blive lanceret allerede næste år, hvis Apple beslutter at gå videre med de endelige produktionsfaser. 

Det er stadig værd at bemærke, at Apple har udforsket andre koncepter for smarte hjemmeenheder, herunder en der integrerer Apple TV, HomePod og FaceTime i et enkelt system. Dog har vi endnu ikke set flere Apple-produkter til hjemmebrug udover Apple TV og HomePod. En af de seneste betaversioner af tvOS 17.4 afslører referencer til en uudgivet HomePod-model med en indbygget skærm, hvis hardware er baseret på den nyeste Apple TV-hardware med A15 Bionic-chippen. 

Apple-HomePod-Black-09122018_big.jpg.large.jpg

Derfor ville den være optimeret til at køre tvOS. Hvis disse rygter viser sig at være sande, kan en HomePod med en indbygget display tilføje et nyt niveau af funktionalitet til Apples smarte hjemme-økosystem. Med er display i iPad-størrelse kan brugerne potentielt se og interagere med information, musik og endda videoindhold direkte på højttaleren.

Desuden kan integrationen med Apple TV og FaceTime give brugerne mulighed for at se og besvare videoopkald direkte på HomePod'en, hvilket tilføjer en ekstra dimension til dens anvendelighed i hjemmet. Selvom det er for tidligt at sige præcis, hvad denne nye HomePod vil tilbyde, lover dens potentiale at gøre den til en spændende tilføjelse til Apples produktlinje og smart home-markedet.


LÆS OGSÅ: 

ANMELDELSE: Bang & Olufsen Beosound Emerge

Apple klar med AI senere på året

Vores partnere