OnePlus Nord designet afsløret

Lomme Nord OnePlus telefon design
En ny OnePlus Nord teaser-video viser den nye mid-range-telefon for første gang. Dermed åbner OnePlus for de første glimt af deres budgetvenlige Nord telefon.

Det er ikke mange dage siden vi omtalte navnet for den kommende OnePlus budget telefon, og nu har virksomheden altså trukket designet op af sækkes gennem en OnePlus Nord teaser-video.

Billederne kommer fra en Instagram-teaser-video såvel som en Amazon India-side.

Source: OnePlus

Selvom vi kun ser et kort glimt af enheden, viser videoen en kvinde, der placerer OnePlus Nord i lommen. Bagsiden af telefonen har et langt og smalt kamera array, men det er uvis, om dette vil rumme en triple eller quad kameraopsætning, da begge har været rygtet i jungletrommerne. Intet officielt er meldt ud fra OnePlus.

Dette er sandsynligvis kun en af få farver, som virksomheden vil tilbyde til Nord, men den grå / blå nuance af denne model, er bestemt ikke et dumt farvevalg.

Android Authority omtaler, at de har spottet en refleksion af et selfie-kamera med dual-objektiv i et punch hole. Dette stemmer overens med rygter om, at OnePlus Nord vil komme med et 32MP selfie-kamera og 8MP vidvinkelobjektiv på fronten.

Højre side af OnePlus Nord ser ud til at rumme tænd / sluk-knappen, lydstyrke, og en alert-slider, der også findes på andre OnePlus-telefoner som OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

OnePlus Nord budget telefon design.JPG


Image credit: OnePlus

Et andet billede viser en kvinde, der foretager et videoopkald med OnePus Nord, og det ser ud til at vise, at telefonen har forholdsvis store rammer omkring skærmen. Android-menuknapper vises under videoopkaldsvinduet, og der er en temmelig tyk sort kant over videoopkaldsvinduet. Så det er muligt, at OnePlus Nord ikke har full-screen design.

Alt peger i retning af en officiel afsløring af OnePlus Nord den 7 juli.


 Source & Image credit:

Android Authority, OnePlus, Amazon

Vores partnere