Navn for kommende OnePlus budget telefon bekræftet

OnePlus Nord
Efter måneder med rygter og spekulationer har den kinesiske smartphoneproducent bekræftet navnet på sin kommende og budgetvenlige smartphone.

Den lille ny, bliver navngivet OnePlus Nord, som oprindeligt startede ud som OnePlus 8 Lite og OnePlus Z. Annonceringen kommer fra officiel kilde via nyeste pressemeddelelse.  

I sin pressemeddelelsen fortæller OnePlus, at Nord er en ny produktlinje for virksomheden, hvilket kan betyde, at det budgetvenlige telefon - som virksomheden har bekræftet er på vej – kommer med et navn, der fremadrettet kan rummer yderligere budgetvenlige koncepter.

OnePlus grundlægger og administrerende direktør, Pete Lau bekræftede, at OnePlus Nord smartphonen først bliver tilgængelig i Europa og Indien, mens et udvalgt antal brugere i Nordamerika også får en chance for at opleve den nye enhed gennem et meget begrænset betaprogram efter lancering.

Det omtales ikke, hvorfor OnePlus kører et beta-program i USA, eller hvor mange enheder der er tilgængelige, men vi opdaterer, når vi ved mere.

OnePlus har også bekræftet, at de vil have 100 enheder af sin nye smartphone, der kan forudbestilles kl. 9:00 BST (4:00 EDT, 1 am PDT) fra den 1. juli.

sSNw86CWFzQhaEsmbXp5p-650-80.jpg

OnePlus Nord prisbekræftelse (Image credit: OnePlus)Hvad vil OnePlus Nord tilbyde?

Det er første gang siden lanceringen af OnePlus X i 2015, at OnePlus lancerer en budgetvenlig telefon.

OnePlus har ikke frigivet yderligere oplysninger om OnePlus Nord, så navnet er alt, hvad vi kan forholde os til med sikkerhed. Dog er rygtebørsen altid klar med leaks.

Ifølge et nyligt rygtet omfatter OnePlus Nord udstyres med dual frontvendte kameraer (32MP + 8MP) i et punch hole i hjørnet af skærmen.

Andre rygter omtaler, at OnePlus Nord kommer med et Qualcomm Snapdragon 765G chipset, 6 GB RAM, 6,65 tommer skærm og tre kameraer på bagsiden - men selvsamme kilde omtaler ligeledes, at den kun har et frontvendt kamera. Så spændingen udebliver.

Rygtebørsen omtaler også brugen af et MediaTek 1000 chipset, et enkelt frontkamera og 6,4 tommer skærm.

Basalt set indikerer dette, at vi må forholde os til rygter og gætterier indtil OnePlus officielt tager indpakningen af OnePlus Nord.

Den illustrerede telefon er IKKE OnePlus Nord.

Source & Image credit:

Tweak.dk