Android 11: Trådløs Android Auto til alle

android auto wifi connection smartphone
Google frigiver endelig trådløs forbindelse til Android Auto til alle Android-smartphones. Nyheden tager udspring i en opdateret supportside til Android Auto, der beskriver tilslutningsmulighederne for Googles infotainmentsystem i bilen. Ifølge Google skal alle Android 11-enheder med 5 GHz Wi-Fi forbindelse være i stand til at oprette forbindelse trådløst til Android Auto-systemer fremover.

Som du kan se på skærmbilledet nedenfor, forklarer Google, at ”any smartphone with Android 11.0 and 5GHz Wi-Fi” nu vil kunne bruge funktionen. Funktionen blev oprindeligt frigivet i slutningen af 2018 til Googles egne Pixel-enheder og nogle af Samsungs high-end Galaxy S serier og Galaxy Note serien. Men med den funktion, der nu er integreret i AOSP, skal alle Android-enheder, der kører Android 11 eller nyere, være i stand til at oprette forbindelse trådløst til Android Auto-systemer.

Andriod auto trådløs opkobling til alle.JPG

Vær opmærksom på, at du har brug for en smartphone, der understøtter 5GHz forbindelse, som i vid udstrækning typisk er forbeholdt de lidt dyrere smartphones.

I EU er smartphones imidlertid nødt til at overholde yderligere regler for at bruge 5 GHz Wi-Fi i biler. Det samme gør sig gældende i lande som Japan og Rusland, der forbyder indstillinger for trådløs forbindelse til underholdningssystemer i bilen.

Et velkomment trin og en positiv tilføjelse i Android 11, i modsætning til nogle ændringer, der faktisk afskriver de eksisterende funktioner fra platformen.Source & Image credit:

Google

Vores partnere