Corsair udvider deres Elgato forretning med en APP til Iphone

Ios Buy App Video Corsair Streamers Elgato Streaming EpocCam Ipad Smartphone Iphone Webcam Apple VideoAPP
Corsairs opkøber video APP til at udvide deres content inden for streaming hos Elgato.

I går annoncerede Corsair opkøb af EpocCam til Elgato branded. EpocCam er en af de førende videoapps til app store, hvor det gør det muligt at forvandle din apple enhed, både Iphone og Ipad til et trådløst, high definition webcam, som både kan bruges til Windows og macOS.

EpocCam kan bruges til alle de store video-softwareløsninger, som findes. Herunder Zoom, Skype, OBS Studio, Google Meet og Microsoft Teams. Det kan bruges til at chatte, streame eller optage i HD opløsning.

Opkøbet af EpocCam giver god mening for Elgato, til at udvide hele deres content produkt linje. Selvom mange bærbar kommer med webcam, er det ikke kvaliteten som er i fokus, når vi vender det om og kigger på udviklingen af kameraet i smartphones, de sidste par år, er det et smart træk fra Elgato, til at udnytte muligheden. 

As a first step forward together, Elgato today relaunched EpocCam for iOS. Featuring a new digital presence and user experience, EpocCam has been integrated into the wider Elgato ecosystem of content creation tools, allowing users to stream, record, collaborate, and look just as polished online as they do in person. Further exciting updates to EpocCam are already in development.

Elgato fortæller selv at de allerede nu er i gang med at udvikle mere på EpocCam. 

Desværre må Android brugerne vente med tålmodighed, da der intet er omkring EpocCam kommer til Play butikken. 

 EpocCam til Ios kan hentes herSource & Image Credit

Corsair