De 5 bedste Reddit-apps til Android

reddit android apps 5 bedste
Reddit er kendt som “front page of the internet,” og er et godt samlingspunkt til at læse om de seneste nyheder, se underholdende eller fascinerende indhold og selvfølgelig at se katte lave dumme ting. Men du behøver ikke gå til Reddit dot com for din daglige dosis - der er masser af apps, der gør det bedre end hjemmesiden.

De bedste Reddit-apps har rene intuitive grænseflader og masser af muligheder for at tilpasse appens udseende, det være sig med temaer eller skrifttypens størrelse, farve og type. De tilbyder også en overflod af værktøjer til moderatorer og kan understøtte populære funktioner som Reddit Coins, flere konti, widgets, spoiler advarselsadvarsler og en bred vifte af filtyper og bogføringsværktøjer. For hvad det er værd, har de fleste af disse apps også deres egne sub-reddits, som du kan deltage i, hvilket gør det nemt for dig at holde dig opdateret om nye udviklingstiltag og oprette forbindelse til andre medlemmer af dette populære community.

Vi vil i denne artikel ikke pin-pointe en specifik Reddit-app som den bedste overordnede; snarere har hver app sin egen fordele/ulemper, der tiltrækker sin egen trofaste følgeskare. Vi har prikket fem ud vi mener er de bedte Reddit-apps.

Mange af nedenstående Reddit-apps har gennemførteværktøjer og funktioner, mens andre fokuserer på smuk æstetik og brugervenlighed. Det handler basalt set om, at du tester en række apps af, og finder den du falder bedst i tråd med.

Vi anbefaler, at du prøver et par stykker ud, inden du vælger en.OG Goodness: Den officielle Reddit App

reddit OG Goodness.JPGSource: Reddit

Hvis du ikke har brugt Reddit på mobil (eller generelt), er den officielle app til Reddit (gratis) et godt sted at starte. Den har alle de standardfunktioner, man kunne forventer af en god Reddit-app, og selvfølgelig understøtter den Reddit Coins. Navigationslinjen i bunden af appen har fem muligheder for at se dit Home feed og Popular feed, finde og få adgang til dine tilsluttede sub-reddits, oprette et nyt indlæg, chatte i rum eller med en anden bruger og tjekke din indbakke. Denne enkle Reddit-app kører som smurt i lolie og gør nøjagtigt, hvad den annoncerer til casual users. Er du på jagt efter mere tilpasning eller yderligere funktioner, kan du med fordel overveje en anden Reddit-app.
.

Sync for Reddit

Sync til Reddit.JPG

Source: Reddit

Hvis du vil have en Reddit-app med et meget simplificeret design og interface, der er utrolig let at bruge, skal du gå i retning af Sync for Reddit (Gratis med annoncer eller $ 3,99 uden). Appens card- Material Design UI refererer til, at det er let at bruge, og at billeder og andre elementer indlæses hurtigt og fremstår visuelt flot. Appen understøtter flere konti, har en avanceret submission-editor og synkroniserer dine indlæg mellem app og desktopversionen. Farvekodede kommentarer gør det let at skimme, og indbygget sidebjælkesupport giver dig et super nemt overblik over sub-reddits.

Sync har spoiler support, anbefaler nye sub-reddits baseret på din aktivitet, lader dig åbne flere sub-reddits på én gang og har et ligeledes et ”night-theme” med AMOLED support. Du kan også slippe af med annoncer med denne version af appen til $ 3,99.

Rif is fun for Reddit

Rif is fun.JPG

Source: Rif is fun

Rif is fun (gratis med annoncer eller $ 2,99 uden), også kaldet "RIF", er tidligere kendt som "reddit is fun", men varemærkelicensændringer betød en navneændring for den populære app. Det er designet til at ligne klassisk Reddit med masser af tekst og små mediaminiaturer ud i siden, men tilbyder stadig moderne funktionalitet til en god brugeroplevelse.

RIF understøtter masser af filtyper og tilbyder et rimeligt udvalg af moderatorværktøjer. Der er endda en widget-mulighed, hvis du hurtigt vil danne dig et overblik over topindlæg på dit feed uden at åbne appen. Rif is fun kommer i en gratis annonce-understøttet version samt en betalt annoncefri version til $ 2,99. Du kan finde en knowledgebase på udviklerens site til fejlfinding eller bare for at lære mere om appen.

Boost for Reddit

Boost for Reddit.JPGSource: Boost for Reddit

Boost for Reddit (gratis) er superhurtig og intuitiv. Det bruger ligeledes føromtalte Material Design UI, som altid er kendetegnende for en visuel flot og flydende brugeroplevelse. Boost understøtter forhåndsvisning af medier til billeder og GIF'er, postfiltrering, moderator-værktøjer. Boost for Reddit tilbyder også flere temaer at vælge imellem, inklusiv et designet til AMOLED-skærme, og du kan også tilpasse temafarver og skrifttyper.

Boost er fyldt med masser af fantastiske funktioner og er fantastisk til dem, der kan lide at have masser af kontrol over indstillinger på tværs. Det understøtter flere visningstilstande i en sub-reddit, såsom kort med store fotos, minikort med miniaturebilleder, diasshow til at skubbe mellem indlæg, billedgallerier til indlæg med masser af fotos, en kompakt liste med mere, og hver kan konfigureres til venstre-håndbrugere.

Relay til Reddit

Relay for Reddit.JPG

Source: Relay for Reddit

Relay til Reddit (gratis med annoncer eller $ 3,99 uden) bruger et kortbaseret Material Design UI og tilbyder nogle super pæne funktioner, der gør brugeroplevelsen smooth og behagelig at interagere med. Når du scroller gennem dit feed, åbnes et hav af muligheder, swipe et indlæg til venstre, upvotes og til at gemme til indlæg til deling kommentering. Tryk på et mediaminiaturebillede for at udvide det, og i et indlæg kan du nemt skjule indlejrede kommentarer (eller se hvor mange der er) ved blot at trykke på indlægget. Der er også muligheder for automatisk afspilning af medier, skjule læste indlæg, tekstredigering og en natvenligt dark mode.

Navigationslinjen nederst har muligheder for at sortere dit feed, opdatere det, oprette et indlæg, se dine fulgte sub-reddits og få adgang til andre værktøjer og muligheder. En praktisk sidebjælke giver hurtig navigation til dine indlæg, profil, indbakke, moderatorværktøjer, venner og andre indstillinger. Med hensyn til layouttilpasning kan du vælge at vise indlæg som en liste, galleri eller med små eller store kort for nem visning. Hvis du vil nyde appen uden annoncer, skal du opgradere til $ 3,99-versionen.


Source & Image credit:

sdx15/Shutterstock.com