De bedste alternativer til FaceTime på Android

De_bedste_alternativer_til_FaceTime_på_Android
I denne guide ser vi nærmere på en række alternativer til FaceTime på Android, herunder Google Duo og Facebook Messenger.

Er du netop gået fra Apple til Android, eller har du allerede en Android-smartphone, men familien og flere venner har iOS enheder, hvor de benytter sig af FaceTime til videoopkald? 

I denne guide kaster vi lys over problematikken, og ser nærmere på en række alternativer til det populære FaceTime, som både kan bruges på iOS og Android.

En af de sværere opgaver, når man flytter fra iOS til Android, er at finde en erstatning for det populære FaceTime. FaceTime er nemlig en velstøbt app til videochat, og næsten alle på iOS bruger tjenesten. Der er massevis af videochat-apps på Android, men kun nogle få af dem kan konkurrere med FaceTime.Her er vores liste over de bedste alternativer til FaceTime på Android.


Google Duo

Pris: Gratis

Google Duo er mere eller mindre Googles svar på FaceTime til Android. Det er en simpel live videochat-tjeneste. Ved simpelt, mener vi, at det er alt, hvad denne app byder på. Du åbner app'en, og den binder derefter dit telefonnummer til tjenesten - så er du klar til at ringe. Den du ringer til, skal dog også bruge Duo, ellers funker det ikke.
Den bedste del af denne app er, at den virker på tværs af platforme. Det betyder, at dine iPhone-venner også kan komme med om bord.
Duo har et par smarte funktioner, såsom "Knock Knock", der giver dig mulighed for at se video af den der ringer, inden du tager imod opkaldet.
Google Duo er nemt at komme igang med, gratis, multi-platform, og det fungerer generelt godt.

Google Duo videochat app.jpg


Facebook Messenger

Pris: Gratis

Facebook Messenger er muligvis det nemmeste alternativ til FaceTime på Android. Massevis af mennesker bruger Facebook, og det inkluderer (med god sandsynlighed) de fleste af de mennesker, du kender. Det betyder, at du kan foretage videoopkald med folk uden at skulle overtale dine bekendte til at bruge en helt ny service.
Selve app'en er funktionel, selvom den godt kan være lidt bloated. Messenger fungerer også på tværs af platforme, så både iOS-, Android- og PC-brugere kan deltage i et opkald. Såfremt man ønsker en mere simpel version, uden for mange forvirrende funktioner, kan det være værd at tjekke Messenger Lite ud.

Facebook Messenger videochat app.jpg


WhatsApp

Pris: Gratis

WhatsApp er en af de mest populære chat-tjenester derude. Det er en helt gratis tjeneste, der giver dig mulighed for tekstchat, taleopkald og videoopkald med dine venner.
App'en er cross-platform med stort set alle enheder, så det er ligemeget hvilken enhed dine bekendte bruger.
Derudover kan du sende alle mulige ting, både billeder, GIF's, filer med mere. Chatten er desuden krypteret, hvilket er et plus for den sikkerhedsbevidste bruger.
WhatsApp er måske lidt af et oplagt valg, men gør den stadig til et af de bedste FaceTime alternativer på Android.

Whatsapp videochat Android app.jpg


Skype

Pris: Gratis / betalt

Skype har efterhånden eksisteret i mange år, og må næsten siges at være faderen til videochat. Det er også stadig et af de bedre alternativer til videochat. Ud over sin virkelig fremragende support på tværs af platforme, er Skype kendt for sin stabilitet, popularitet og sine mange funktioner.
Du kan desuden sms'e og lave stemmeopkald til dine Skype-kontakter helt gratis, med mulighed for at købetaletid for at ringe til telefonnumre. Videochat er muligt med op til ti personer, hvilket generelt funger godt - der kan dog være små fejl/bugs til tider. Skype er dog stadig et godt alternativ til FaceTime.

Skype videochat app.jpg


JusTalk

Pris: Gratis (med køb i appen)

JusTalk er en overraskende god videochat-tjeneste. Det kan prale af fornuftig videokvalitet på alle slags forbindelser, med undtagelse af 2G.
App'en giver dig også mulighed for at tegne på skærmen mens du chatter, billeddeling, og der er endda temaer. Multiplatform support er også tilstede, så du også kan få dine iOS-venner med på vognen. JusTalk er gratis at bruge, men der er dog køb i app'en til ting som temaer og andre tilpasningsmuligheder, hvilket heldigvis er helt valgfrit.
Alt i alt er det et godt alternativ til FaceTime på Android.

JusTalk videochat Android app.jpg


Signal Private Messenger

Pris: Gratis

Signal Private Messenger er et fremragende FaceTime-alternativ til den sikkerhedssøgende bruger. Den indeholder en masse ting, herunder gruppechats, videoopkald, taleopkald og end-to-end-kryptering. Klarheden til video og taleopkald er god, og det fungerer ganske enkelt. Kort sagt er Signal Private Messenger gratis, open source, sikkert og et af de bedre FaceTime-alternativer. Imidlertid er dets privatliv den største funktion. Dem der ønsker videoopkald med sjove funktioner, vil nok kede sig lidt i app'en.

Signal Private Messenger videochat app.jpg


Har vi misset en app, som du synes er et godt alternativ til FaceTime? Skriv endelig en kommentar i kommentarfeltet herunder.


Vores partnere