Her er de første glimt af Sony Xperia 10 III

Sony Xperia 10 III Voice credit
Sony er efter sigende ved at forberede sig på at frigive sin tredje Xperia 10 brandede telefon, passende betegnet Xperia 10 III, inden for de kommende uger. Steve Hemmerstoffer, eller bedre kendt som OnLeaks, har delt et par renders af denne kommende Sony mid-ranger sammen med en kort oversigt over specifikationer.

I disse frigivne fremstår Xperia 10 III meget i stil med den nuværende Xperia 10 II. Grundformlen er den samme: et standardglas i sandwich-design med afrundede kanter og hjørner, nogle ikke-ubetydelige rammer, et lodret placeret kameramodul, en fingeraftrykssensor integreret i tænd / sluk-knappen og ikke mindst dobbelte fremadvendte højttalere.

ap_resize.png

Image credit: Voice

Jeg skulle anstrenge mig for at se, at der var tale om en anden telefon end Xperia 10 II modellen.

xperia-10-iii-3-668x376.png

Image credit: Voice

Xperia 10 III rygtes at måle 154,4 x 68,4 x 8,3 mm (eller 9,1 mm inklusiv den bageste kamerabump). Selvsamme rygtebørs omtaler en Xperia 10 III med en 6 tommer skærm. Kameramæssigt forbliver tingene også ret ens. Udvendigt rygtes bagsiden at huse en 12MP hovedlinse, en 8MP teleobjektiv og en 8MP ultrawide linse. Fronten skulle være udstyret med et 8MP selfie-kamera.

xperia-10-iii-2-668x376.png

Image credit: Voice

Et 3,5 mm hovedtelefonstik kan findes øverst.

xperia-10-iii-4-668x376.png

Image credit: Voice

Ifølge Hemmerstoffer kan vi forvente at se Xperia 10 III annonceret inden for de næste par uger. Der er tydeligvis ikke mange ændringer i forhold til Xperia 10 II, men for dem, der bare vil have en simpel, smuk mid-ranger, kunne Xperia 10 III være et spændende bud på omtalte.

 

Source & Image credit:

Sony, OnLeaks, Voice