Her er OnePlus Nord

Her er OnePlus Nord
OnePlus har netop præsenteret deres bud på en midrange smartphone med 5G. Svaret er OnePlus Nord, der blandt andet byder på en 90 Hz skærm og et kamera i topklasse.

Nord er OnePlus vision om at gå tilbage til rødderne, hvor prisen er presset i bund, men specifikationer stadig kan sparke fra sig.

Smartphonen lander i den øvre mellemklasse blandt smartphones, og byder på en række lækre features såsom 5G-understøttelse, en 90 Hz AMOLED skærm og en kompetent Snapdragon 765G processor. 

Selvom den rå styrke i Nord ikke helt er på højde med OnePlus 8-serien, vil telefonen stadig føles lynhurtig i daglig brug, imens der dog er noget forskel, når det kommer til tungere opgaver såsom gaming.


OnePlus Nord front.webp

Skærm og processor

Skærmen er af AMOLED-typen på 6,44" med en opdateringsfrekvens på 90 Hz. Skærmen er desuden flad, hvilket der sikkert er nogen der foretrækker, fremfor de kurvede alternativer.

Under hjelmen finder vi som nævnt, en Snapdragon 765G processor koblet sammen med enten 8GB eller 12GB RAM. Lagerpladsen er på henholdsvis 128GB eller 256GB.

OnePlus Nord Gray Onyx.jpg

Et stærkt kamera og et fornuftigt batteri

Kamera-setuppet består en hovedlinse på 48MP med optisk billedestabilisering (OIS), en 8MP ultrawide sensor, en 5MP dybdesensor, og sidst men ikke mindst en 2MP makrosensor. Ifølge Oneplus skulle kameraet være på højde med storebroreren - OnePlus 8.

Fronten er præget af 2 kameraer, det første et et standard wide kamera på 32MP, imens det sekundære er et ultrawide på 8MP. Videooptagelse kan ske i op til 4K-opløsning ved enten 30- eller 60 billeder i sekundet.

Batterikapaciteten er på 4115 mAh, hvilket er en tand mindre en batteriet i OnePlus 8. Nord har dog 30W hurtigladning, men dog ingen mulighed for trådløs opladning.

Source: Marques Brownlee

Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord lander i Danmark den 4. august i farverne Blue Marble og Gray Onyx.

Priserne er således:

OnePlus Nord 8GB / 128GB: 3.299 kroner

OnePlus Nord 12GB / 256GB: 3.899 kroner
Billeder og kilder: OnePlus, The Verge