iPhone 12: Nyeste leaks om iPhone 12 størrelser

iphone 12 pro leaks
Vi kravler langsomt men sikkert mod en præsentation af den kommende arvtager på iPhone fronten. Nye informationer afslører, at iPhone 12 Pro får en 120Hz opdateringshastighed ProMotion skærm, forbedret Face ID, bedre night mode og portrættilstand og meget mere.


Opdatering 2:

iPhone 12 design bekræftet af nyt leak

I et nyt leak afsløres designet på kommende iPhone 12 - her er alle fire modeller præsenteret via dummy enheder.

iphone 12 bekræftet modelstørrelser

q9DKnxuG2dzvhhKTWR87AH-650-80.12.webp

(Image credit: Macotakara)

Nye billeder af dummy iPhone 12 enheder er lækket via supply chain blog Macotakara, hvilket giver os vores første blik af alle fire iPhone 12 modeller, der er præsenteret ved siden af hinanden. Jungletrommerne omtaler fire iPhone 12-modeller fordelt på tre skærmstørrelser: 5,4-tommer og 6,1-tommer til iPhone 12 og iPhone 12 Max, og 6,1-tommer og 6,7-tommer til iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Disse lækkede dummy-modeller bekræfter altså alle rygterne om antallet af iPhone 12 modeller.


første 5G iPhone  

Flytning af SIM-tray skyldes ifølge Macotakara, at Apple frigør plads til at sætte Qualcomms antenne i pakke (AiP) -modul, som bloggen hævder at kunne give alle iPhone 12 modeller adgang til den superhurtige mmWave 5G.

LZWofR3akfP8meL8JHsph7-650-80.jpg.webp

(Image credit: Macotakara)


Opdatering 1:

Siden vi skrev denne artikel, er nyt kommet til. Derfor vil vi løbende fylde på.

Nedenstående video dækker det største iPhone 12 leak as we speak:

Source: FRONT PAGE TECH

Kilden bag de nye informationer er ingen ringere end EverythingApplePro, som tidligere har stået bag store leaks. Lad os løbe gennem listen af nye informationer om iPhone 12 Pro.

De lækkede specifikationer omhandler:

iPhone 12 specifikationer leak tomsguide credit.JPG

Skærm

Den største forbedring i iPhone 12 Pro vil være den nye 120Hz ProMotion skærm. Dette betyder, at skærmen er på niveau med andre flagskibe på markedet. Apple forventes dog at gøre det endnu bedre ved at levere 120Hz opdateringsfrekvens uden at ofre skærmopløsningen.

EverythingApplePro rapporterer, at Apple-ingeniørene valgte bevist at springe over 90Hz, da de primært var fokuseret på at introducere et 120Hz-panel med den nye telefon. I betragtning af at Apple introducerede 120Hz opdateringsfrekvens på iPad Pro, ville det ikke have givet mening for dem at vælge 90Hz på iPhone 12 Pro.

ProMotion-support betyder, at skærmen er smart nok til at skifte opdateringshastigheder baseret på det indhold, der er på skærmen. Den adaptive opdateringshastighed kan skifte mellem 120Hz, 60Hz eller endda 24Hz, baseret på det spil, du spiller, eller den film, du ser. For en opgave som at læse en bog eller læse via et websted, sænkes opdateringsfrekvensen for at øge strømeffektiviteten og spare batteri.

På grund af de øgede strømbehov på en højere opdateringshastighed vil iPhone 12 Pro også have et større batteri sammenlignet med dens forgænger. Bemærk, at den nye smartphone også understøtter 5G, hvilket tilføjer øget strømkrav.

Kun high-end iPhone 12 Pro modeller understøtter ProMotion, mens none-Pro iPhone 12 modellerne leveres med 60Hz-skærme.

Face ID

Apple reducerer størrelsen på det notch, der indeholder Face ID-komponenter, og som vi allerede kender fra iPhone 11 Pro. På trods af en reducering, arbejder Apple også på at forbedre Face ID's funktionalitet. Face ID på iPhone 12 Pro fungerer ikke kun med bredere vinkler, der ligner iPad Pro, men understøtter også en ny dynamisk zone-algoritme, der giver den mulighed for at beskære i visse ansigtsfunktioner og spore dem mere effektivt.

Dette leak bekræfter ikke, om Face ID fungerer i landscape mode på den nye iPhone 12 Pro, men det kunne være en godt add-on.

Kamera

Videoen fra EverythingApplePro omtaler, at Apple testede et 64MP kamera, men at de skrottede planerne, fordi det resulterede i dårlig autofokus-performance. Den nye iPhone leveres med en 12MP-sensor og 2-3 gange forbedret autofokus sammenlignet med den aktuelle generation. Dette skyldes delvis den nye LiDAR-sensor, som også vil hjælpe med at forbedre fotografering i situationer med lave lysforhold. Kombineret med forbedret EIS til low-light, vil især slowmotion videooptagelse, astrophotography og nightmode få mest ud af disse ændringer.

Fotos i portrættilstand/ Portrait mode forbedres også på grund af LiDAR-sensoren. Apple tester også portrætvideoer med sensoren, men frigiver muligvis denne add-on med en fremtidig opdatering eller venter til iPhone 13, da resultaterne ikke er tilfredsstillende i øjeblikket.

Smart HDR vil også se forbedringer med forbedret støjreduktion. Telefoto-kameraet understøtter nu 3x optisk zoom og understøtter også night mode. Ultrawide kamera vil dog ikke modtage nogen af disse forbedringer.

Forbedret digital zoom op til 30x kan også føjes til kameraet på grund af A14's ydeevne. Nuværende iPhones understøtter kun 10x optisk zoom, og resultaterne viser, at det ikke er værd at bruge.

Forbedrede mikrofoner på iPhone 12 Pro hjælper med forbedret lydzoom og beamforming til at optage bedre lyd, når du optager videoer.

Andre funktioner

iPhone 12 Pro frigives i en ny Navy Blue farve, som erstatter Midnight Green farven, som iPhone 11 Pro har på menukortet.

Tidligere rapporterede funktioner til iPhone 12 modellerne inkluderer: mindre notch og tyndere bezels og et iPad Pro-lignende design. iPhone 12 Pro lanceringen forventes at blive forsinket med en måned på grund af den igangværende pandemi, men rygter antyder, at den stadig vil blive annonceret i september og sendt i oktober.

Tjek videoen af EverythingApplePro nedenfor:


Hvad koster iPhone 12?

På mirakuløst vis sænker Apple den nederste ende af sin prisstruktur igen for iPhone 12. Den billigste iPhone 12, en 5,4 tommer model med 128 GB lagerplads koster efter alt at dømme $ 649. Det er 50 $ billigere end den billigste iPhone 11. Dette er meget velkomne nyheder, i betragtning af at den billigste Samsung Galaxy S20 blev prissat til $ 1.000.

IPhone 12 Max starter angiveligt ved $ 749, mens iPhone 12 Pro koster $ 999, og iPhone 12 Pro Max har en pris på $ 1.099. Standard iPhone 12 modellerne har et udvalg mellem 128 GB lagerplads eller 256 GB lagerplads, mens iPhone 12 Pro-modellerne har mellem 128 GB, 256 GB eller 512GB.


Relateret artikel:

iPhone 12 vs iPhone 11: De største forskelle


Source & Image credit:

EverythingApplePro