Leak: Her er Samsung Galaxy S21 og S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 S21 Ultra
Hvis du ivrigt venter på at få fat i Samsungs flagskib i 2021, har nye leaks afsløret et par detaljer om hvad vi har i vente samt telefonens potentielle design og udgivelsesdato. Da disse oplysninger ikke er officielle, kan den faktiske Galaxy S21 muligvis ende med at anderledes ud, men de seneste informationer kaster stadig lys over, hvad man kan forvente tidligt næste år.

Baseret på billederne har telefonens front ikke ændret sig meget sammenlignet med sin forgænger, med den fremtidige enhed, der ligner S20, inklusiv punch-hole i midten af skærmen for at huse selfie-kameraet.

Galaxy-s21-leak-front-668x732.png

Source: Voice, @onLeaks


Bagsiden er dog løftet med en ny kameraopsætning, der ser ud til at strække sig fra rammen, hvilket skaber en relativt tyk bump, anslået til 1,1 mm. Antallet af linser er dog forblevet det samme med tre kameraer bagpå, i det mindste på "standard-versionen" af S21. Ifølge Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) vil enheden have en flad 6,2-tommers skærm og måle omkring 151,7 x 71,2 x 7,9 mm.


Endnu vigtigere er, at rygterne antyder, at produktet kunne blive afsløret i januar 2021, hvilket er betydeligt hurtigere end normalt. Selvom kun S21's design er det eneste i rampelysten på nuværende tidspunkt, forventes virksomheden stadig at lancere tre enheder, inklusiv "Plus" og "Ultra" modeller.

Der er meget, der stadig er ukendt om Samsungs fremtidige flagskib, herunder dets batteristørrelse og detaljerede specifikationer. Navnet er også ubekræftet indtil videre, og derfor kan vi ikke konkludere på, om vi ender med Galaxy S21 eller S30.

Som nævnt ovenfor vil Samsung sandsynligvis annoncere en S21 Ultra sammen med den "almindelige" model. Den avancerede enhed er netop lækket og afslører yderligere detaljer om den kommende lineup.

Billederne viser, at S21 Ultra skal leveres med en buet skærm, der måler mellem 6,7 og 6,9 tommer. High-end modellen vil have en større skærm, hvilket betyder, at telefonen også ville være større end S21 og måle cirka 165,1 x 75,6 x 8,9 mm.

S21-Ultra-Leak-1-329x367.png
S21-Ultra-Leak-2-668x577.pngSource: Voice, @onLeaks

Endelig ser S21 Ultra ikke ud til at have S-Pen-slot, hvilket sandsynligvis betyder, at den ikke leveres med en. Det er uklart, om enheden stadig kan være kompatibel med Samsungs stylus, men du vil stadig skulle erhverve denne separat.