LiDAR tilsyneladende bekræftet til iPhone 12

lidar scanner iphone 12
En af de nye funktioner, som Apple introducerede til iPad Pro tidligere i år, kom i form af en LiDAR-sensor. Det blev senere rygtet, at dette var en funktion, der også ville komme til iPhone, og nu en ny video uploadet til YouTube af Jon Prosser fra Front Page Tech, hvor det omtales, at funktionen er blevet ”bekræftet”.

I videoen viser det påståede screenshot til iPhone 12, der ser ud til at vise LiDAR, vil være en funktion til Apples nye smartphones, selvom det kunne ende med at være begrænset til enten Pro- eller Pro Max-modellerne. I henhold til beskrivelsen vil introduktionen af LiDAR-sensoren også hjælpe med autofokus og motivdetektion.

Prosser hævder, at de lækkede screenshots kommer fra en PVT iPhone-model. En PVT-model en dybest set den sidste enhed på en iPhone, der vil blive produceret forud for masseproduktion. Hvis man antager, at denne enhed består alle de nødvendige test, er dette i det væsentlige den model, som offentligheden skal modtage.


Videoen fortsætter også med at bekræfte, at iPhone 12 (eller mindst en af modellerne) understøtter 120Hz display, noget der er blevet heftigt diskuteret.

Som altid anbefaler vi man tager leaks med et vist forbehold.

 

Source & Image credit:

Jon Prosser