Mere end 100 Android-apps er blevet bannet

pubg mobile
Mere end 100 Android-apps er blevet forbudt i Indien inklusiv PUBG Mobile i Indien. Flere rygter omtaler spredningen af et ban er på vej.

Den indiske regeringen har annonceret et forbud mod Android-applikationer, hvilket betyder et ban til 118 applikationer i landet, som primært er af kinesisk oprindelse, og disse apps inkluderer det meget populære PUBG Mobile.

PUBG var et af de første populære "Battle Royale" -spil, inden det debuterede på smartphones. Mens desktopversionen af spillet er udviklet af et sydkoreansk firma, der producerer Kinas Tencent PUBG Mobile og PUBG Mobile Lite, hvilket er dårlige nyheder for spillets popularitet i Indien.

Den indiske regering forklarede i en erklæring, at denne liste over apps, der var forbudt i landet, havde beskæftiget sig med aktiviteter ", der var skadeligt for Indiens suverænitet og integritet, forsvar af Indien, sikkerhed for staten og den offentlige orden", og at de "stjal og videresolgte brugernes data. Dette er kun den seneste af flere tiltag fra Indien, da spændingerne med Kina eskalerer med en tidligere, meget mindre liste over forbudte apps, herunder TikTok og WeChat.

Den komplette liste omhandler som sagt 118 apps, der straks er bannet, og det forventes, at disse apps, selv med en VPN, fjernes fra app stores i landet.

Find listen her